📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Ewidentnie zbyt wytrzymała ta furka. Matołek powinien jechać syfikiem, ze swoim chłopakiem.
Co to za marka i model wozidła? Solidna konstrukcja. Taka daczia sraczja by się w pół złożyła na tym słupie...
Baronessa napisał/a:
Co to za marka i model wozidła? Solidna konstrukcja. Taka daczia sraczja by się w pół złożyła na tym słupie...
Wygląda jakby F10.
klapki wszystko wyjaśniają
leonidkacap napisał/a:
To łaź w północnoeuropejskim obuwiu w ich strefie klimatycznej.klapki wszystko wyjaśniają
Wygląda jakby F10.
Bardziej chyba ostatnia szóstka w wersji dłuższej, pięciodrzwiowej. Nie pamiętam jak się mówiło na te modele.
Baronessa napisał/a:
Też mnie to zaskoczyło bo typowe BMW w PL kończy owinięte wokół drzewa, a tu taka niespodzianka
Bul_od_bytu napisał/a:
Też mnie to zaskoczyło bo typowe BMW w PL kończy owinięte wokół drzewa, a tu taka niespodzianka
bo te co się tak owijają to już wcześniej były przez naszych speców odwijane i poszły na handel jako igiełki niebite
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów