📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Jak przeżyje to przez miesiąc będzie się czołgać do kibla jak larwa
Jak dla mnie to Hinduskie poedały. Że niby kara a na dupę patrzą i nawet gołą stópkę położył.
Przeżyje i będzie miał dupę ze stali.
PanKukuruźnik82 napisał/a:
Jak przeżyje to przez miesiąc będzie się czołgać do kibla jak larwa
Przeżyje i będzie miał dupę ze stali.
Pewnie za sodomię
Halman napisał/a:
Dupa gruntownie zrąbana... ciekawe za co tak srogo...
Tak srogo, bo inny pedryl gruntownie ja rąbał w kakaowe oko.
Zdradzona księżniczka nakurwia byłego,
humanitarna kara to nie może być brazylia ani Polska
Jebany ma duży próg bólu. Ledwo go to laskocze.
Ubery biją kierowcę Bolta, bo ten rozjechał święta krowa.
żadne srogo! powinny wziąć przewód acetylenowy, taki zbrojony kawał gumy. jak się przypierdoli raz, to człowiek tydzień nie może niczego dotknąć. Deską to chyba go pasowali na gangausa.
O kurde pieczone aż mnie stopy zaswedzialy.... XD
Raczej jest już nieprzytomny.
A może to kanibale? Z wikipedii można wyczytać o niejakim Albercie Fishu, że:
"Po powrocie do Nowego Jorku ukradł dwóch chłopców, jednego 7 letniego, drugiego 11, zabrał ich do domu, rozebrał do naga, zawiązał w szafie, a następnie spalił wszystko, co mieli na sobie. Kilka razy każdego dnia i nocy bił ich - torturował - aby ich mięso było dobre i delikatne. Najpierw zabił 11-letniego chłopca, bo miał najgrubszy tyłek i oczywiście najwięcej mięsa."
Źródło: Albert Fish - Wikipedia
"Po powrocie do Nowego Jorku ukradł dwóch chłopców, jednego 7 letniego, drugiego 11, zabrał ich do domu, rozebrał do naga, zawiązał w szafie, a następnie spalił wszystko, co mieli na sobie. Kilka razy każdego dnia i nocy bił ich - torturował - aby ich mięso było dobre i delikatne. Najpierw zabił 11-letniego chłopca, bo miał najgrubszy tyłek i oczywiście najwięcej mięsa."
Źródło: Albert Fish - Wikipedia
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów