Czyli kolejna przeróbka
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 15:58
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
57 minut temu
i hemoroidy popękały...
Taylor Swift mogłaby mi pociągnąć
Jakieś ferię są znowu ze gimbaza czy podstawowabaza okraza enty raz internet wrzucając coraz starsze filmy ? ten juz nawet w telewizji w 5 programach roznych byl
Uwielbiam Taylor Swift, jest taka słitaśna.
tak troche "ból dupy" bo stare :\
nei zastanawialo was nigdy co taki delikwent musi myslec? o czym myslal, gdy skakal na duza pilke: napewno trafię idealnie w srodek,odbiję się i zrobię piękne zakończenie a od tyszki i wodeckiego po 10?
jak trzeba miec zlasowany mozg zeby nie przewidziec tak prostych do przewidzenia konsekwencji...
jak trzeba miec zlasowany mozg zeby nie przewidziec tak prostych do przewidzenia konsekwencji...
marciv napisał/a:
Jakieś ferię są znowu ze gimbaza czy podstawowabaza okraza enty raz internet wrzucając coraz starsze filmy ? ten juz nawet w telewizji w 5 programach roznych byl
Nie każdy traci czas na taki stek bzdur jakim jest telewizja
marciv napisał/a:
Nie szkodzi, 323 (na tą chwilę) użytkowników sadola widzi go pierwszy raz.
Pomijając fakt, że ten film jest stary w chuj, to zastanawia mnie co tacy debile sobie myślą..
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów