📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Dupka będzie boleć. Przez najbliższy tydzień dupy nie da.
Kretyn z tego ryżojada
Stłuczona kość ogonowa jak nic
Specjalnie tak zrobił tylko po to, żeby ją potem całować i masować po stłuczonym tyłku. To wcale nie jest takie głupie!
No to kość ogonowa albo/i kręgi wybite.
psotna_cipka napisał/a:
Dupka będzie boleć. Przez najbliższy tydzień dupy nie da.
ją może boleć
Jak mi się podobają takie kurewki w skarpetach za kolano albo fajnych pończochach. Tylko żeby nogi goliły bo raz miałem taką kumpelę co nie mogła rajstop ściągnąć bo jej włosy wrosły pomiędzy włókna XD chyba w nich spała kilka dni. Potem jak włosy wyrosły dłuższe to już mogła normalnie pod rajstopami żyletką je 'odgolić' od nóg
muszka_halucynka napisał/a:
Stłuczona kość ogonowa jak nic
O ile nie złamana. Trzeba być dobrej myśli.
KrwawyEric napisał/a:
Jak mi się podobają takie kurewki w skarpetach za kolano albo fajnych pończochach. Tylko żeby nogi goliły bo raz miałem taką kumpelę co nie mogła rajstop ściągnąć bo jej włosy wrosły pomiędzy włókna XD chyba w nich spała kilka dni. Potem jak włosy wyrosły dłuższe to już mogła normalnie pod rajstopami żyletką je 'odgolić' od nóg
Kumpela z programu Kloszard Story ? Ciekawych masz znajomych
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów