📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
oglądałem już filmik pod tym tytułem.
Pomyślałem: "reupload?", ale jak teraz słucham, to zmienili trochę treść.
...albo coś mi się pojebało
Pomyślałem: "reupload?", ale jak teraz słucham, to zmienili trochę treść.
...albo coś mi się pojebało
Za moich czasów kategoria "E"znaczyła ewakuacja z kobietami i dziećmi..
"J" - w razie wojny oddać jako jeńca.
A tak btwa to gratuluję autorowi wrzuty. Witamy w XXI wiesz że już są następne dwa odcinki ?
A tak btwa to gratuluję autorowi wrzuty. Witamy w XXI wiesz że już są następne dwa odcinki ?
jak ja wrzuciłem o Mickiewiczu to poszło do dokumentalnych...
I co? Nie było piwek i nie mogłeś się kolegom pochwalić?
Lubię tą/tę serię ale te piski przy "aaaale" i innych powoduje we mnie odruch wymiotny :/
Generalnie +
Generalnie +
ObroncaUcisnionych, no już, spokojnie, nie płaczemy. Wszystko jest dobrze.
Za Hbc zawsze piwko!
Za Hbc zawsze piwko!
Pan tylko zapomniał dodać, że niejaki Juliusz Słowacki był narkomanem uzależnionym od opium. Nie ma w tym nic złego ponieważ pod wpływem tego oto środka pisał całkiem ładne wiersze. Lecz skoro mowa o ciekawostkachz jego życia to ten domniemany fakt byłby istotny. Pozdrawiam Adam Mickiewicz.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów