📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
25 minut temu
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Żartowniś-śmieszek w dupę jebany...Jak się ma rybę plus 50 kg na wędce to wszystkie zmysły działają na full.Takiej okazji towarzyszą wszelkie emocje.Nie ma przebacz,każdy będzie chciał ją wyłowić
Co to nowoczesne badanie prostaty?
Gdyby nie szczery śmiech, to bym powiedział, że fake, bo w trakcie brania to plecionka się napina i ciągnie szczytówkę w dół, w sytuacji na filmiku plecionka była luźna. Pewnie początkujący wędkarz.
Karasie jedzo guwno.
Kumpel go bierze za jaja.
@up: Jesteś chyba zajebistą atencjuszką, bo pod każdym możliwym tematem widzę Twoje wypociny, pisane byle pisać. Weź się za coś pożytecznego...
@up atencjuszkią? czyba coś na "k" bardziej pasuje
To ja rozumiem, woda, piwko i kumple, dla których wrzucenie do wody nie jest szczytem humoru i żartu
@up: Gdybyście nie byli tak ograniczeni umysłowo, to może przyszłoby Wam do głowy, że nabijam 50 postów aby mieć dostęp do sb.
@up gdybyś nie była tak ograniczona umysłowo, to może przyszłoby ci do głowy, że nie wszyscy tu siedzą dla "sb".
HiHtitmamnan, zdaję sobie z tego sprawę. Dlatego nie przypierdalam się do tego, co kto na sadolu robi i w jaki sposób.
@olivia
Nie widzę nigdzie zdjęcia Twoich cycków.
Musisz nabić posta w tym temacie:
sadistic.pl/pokaz-swoje-cycki-zdjecia-i-dyskusje-vt26918,1290.htmcomments
Nie widzę nigdzie zdjęcia Twoich cycków.
Musisz nabić posta w tym temacie:
sadistic.pl/pokaz-swoje-cycki-zdjecia-i-dyskusje-vt26918,1290.htmcomments
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów