18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-02, 21:59
ra0mir 2020-10-25, 6:35 3
A teraz wyobraźmy sobie, że z Kaliningradu wlatuje do nas 1000 takich dronów. Nie trzeba atomówki ani zielonych ludzików.
Mam nadzieję, że mamy jakąkolwiek obronę na to.
Eksperci?

Jebać ruskie onuce bez litości.
Kacapska propaganda doprowadziła do tego, że nawet jak (przez przypadek) powiedzą prawdę to im nie uwierzę.
Zgłoś
Driver19cm 2020-10-25, 8:31 1
Up@ Wania opuść Sadistica, bo Ci jebią onuce....

Uwierzysz w Boga, jeśli pokażę Ci Diabła ?
Zgłoś
Bourbonable 2020-10-25, 8:48
@Salieri przyznaj się, że sam wysyłasz te drony, żeby mieć co wrzucać
Zgłoś
Salieri16000 2020-10-25, 9:08
Bourbonable napisał/a:

@Salieri przyznaj się, że sam wysyłasz te drony, żeby mieć co wrzucać

Rozgryzłeś mnie- w nagrodę możesz spodziewać się kolejnych nagrań z tego konfliktu
Zgłoś
andrzejrobert75 2020-10-25, 9:39
ra0mir napisał/a:

A teraz wyobraźmy sobie, że z Kaliningradu wlatuje do nas 1000 takich dronów. Nie trzeba atomówki ani zielonych ludzików.
Eksperci?

Maryja obroni.

ra0mir napisał/a:

Eksperci?

Zgłoś
notak 2020-10-25, 11:17
przyznam , że gdy zagłębiłem się w historię tego konfliktu, to sram na te filmy
Zgłoś
Pralpunkt 2020-10-25, 12:48 1
Jebac Azerow, oby piach gryźli
Zgłoś
Venome17 2020-10-25, 13:51
Kurwa przepiękne
Zgłoś
ellsworth 2020-10-25, 15:23
Szkoda że wszystkie te nagrania urywają się nim opadnie pył.
Zgłoś
crackit 2020-10-25, 17:09 2
Przestań już wrzucać tą propagandę islamski spermochlipie.... serio rzygać się chce jak widzę twoje tematy...
Zgłoś
Janusz_k 2020-10-25, 17:29 2
crackit napisał/a:

Przestań już wrzucać tą propagandę islamski spermochlipie.... serio rzygać się chce jak widzę twoje tematy...

Przestań smęcić, nikt Cie nie zmusza do oglądania.
Zgłoś
notak 2020-10-25, 22:28 1
Janusz_k napisał/a:

Przestań smęcić, nikt Cie nie zmusza do oglądania.

nikt też nie zabrania wysrać się pod takim tematem
Zgłoś
s................s 2020-10-25, 22:30 1
crackit napisał/a:

Rzygać się chce jak się czyta posty takich zjebanych prostaków. Idź se na kwejk czy coś, sądząc po twojej wypowiedzi - to miejsce w sam raz dla ciebie.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów