📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:46
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Nienawidzę mizantropów, każdego kto się do tego przyzna powinno się sadzać na krześle elektrycznym i patrzeć jak się zmażą.
Nie będę oryginalna - na smalec z nimi
dlatego noszę pałkę teleskopową z grubą końcówką - jeden cios i piesek tańczy ostatniego walca - każdy agresywny pies do piachu.
Pierdolenie że winny właściciel itd. kurwa te wszystkie zjebane agresywne rasy są tak samo pokurwione!!! Żadne tresury nie wyeliminują ich naturalnego popierdolenia.
Psy zajebać i na gulasz, kota szpadlem i też do dania, a właścicielkę na harda.
klasycznie o pieski i kotki zawsze najwięcej oburzonych cipeczek
MhrocznyStolec napisał/a:
klasycznie o pieski i kotki zawsze najwięcej oburzonych cipeczek
Odezwał się twardziel.
Spoko, na łzy i ból przyjdzie jeszcze czas. Gdy choroba i śmierć dotknie twoich bliskich, wtedy największy twardziel mięknie. Myślisz że cie to nie dotyczy?
Koty ogólnie są spierdolone ale ten to jakiś wyjątkowo, musiał byc stary sądząc po jego reakcji. Babka też jakaś szalona, takie psy są silne a ta wyprowadza dwa na raz ja pierdole Ogólnie piwko dla piesków!
Adrian92 napisał/a:
Koty ogólnie są spierdolone ale ten to jakiś wyjątkowo, musiał byc stary sądząc po jego reakcji. Babka też jakaś szalona, takie psy są silne a ta wyprowadza dwa na raz ja pierdole Ogólnie piwko dla piesków!
Kot ma ogólnie w naturze zakodowane żeby nie uciekać tylko się postawić i tak to się często kończy .
Jako że stało się to już na terenie prywatnym w sumie to sprawa będzie miała finał w sądzie a w USA się nie pierdzielą . Jak właścicielka usłyszy wyrok to sama te psy do maszynki do mięsa wrzuci ze sobą .
No cóż, psy do uśpienia, bo z nich już raczej nic nie będzie. Właścicielka powinna mieć zakaz brania jakichkolwiek zwierząt.
jakie tepe babsko
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów