📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
7 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
6 minut temu
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Te dwa gówna utopić
Zbysław napisał/a:
Te dwa gówna utopić
Najpierw zamknąć w klatce z właścicielem i przegłodzić by go zagryzły jak tego kota a potem utopić.
Koteł pozamiatany
Kot też trochę zjebał miał czas na reakcję powinien szybko wsiąść do fury.
No piszcie te swoje zjebane teksty typu,, to nie jest wina piesków tylko wlaściciela" i co z tego skoro to właściciel odpowiada za swojego pchlaża.
Rasa tych świń na smyczy do uśpienia. Że to gówno ludzie kupują i wyprowadzają na smyczy jak jakieś kurwa jajniki.
Milion dolarów odszkodowania.
Na chuj komu kocur potrzebny? Kiedyś to chociaż myszy w chacie łapało, teraz to nawet spierdolć przed kundlami na drzewo nie umie...
Szkoda kota. Psy bym odjebał na miejscu, bo równie dobrze mogły zaatakować dziecko bawiące się na podjeździe.
Tyle lat starań, próśb, gróźb i nie udało się wyegzekwować zakładania psom kaganców na pyski. A wystarczy, że telewizor każe ludziom zakładać kagańce na mordy i większość narodu w szmatach na mordzie pomyka
Nic złego nie zrobiły te pieski, ale Zamiast kota tam mogło bawić się małe dziecko... Takie psy powinny być w kagańcach. I dopiero jak widać że jest kot albo te małe genetyczne parodie psów , to wtedy zdejmować kagańce i utylizować
Widzę że tu dużo cweli z małymi siurkami którzy przez całe swoje dzieciństwo spierdalali przed psami a teraz tylko by je zabijali...tak jestem psiarzem i jak ktoś zrobi krzywdę mojemu psu to go okaleczę do końca życia..bardzo łatwo się to robi a że jestem mizantropem to i z przyjemnością.Byłem pogryziony trzy razy..dwa razy z własnej winy przez pekińczyki bo chciałem je pogłaskać po głowie nie wiedząc wtedy że psy gdy znika ręka człowieka (zwłaszcza obcego) z ich pola widzenia czują się zagrożone..za trzecim razem to już było z winy właścicielki że jej suka upierdoliła mnie w nogę..z resztą nie tylko mnie więc któregoś razu gdy jakiś facet szukał u nas w bloku tej suki bo pogryzła jego córkę to z największą przyjemnością zaprowadziłem go do właścicielki BTW to była moja była nauczycielka która regularnie się na mnie wyżywała więc z tym większą satysfakcją to zrobiłem i słuchałem inwektyw pod jej adresem bezczelnie się uśmiechając...a sorry zapomniałem..czwarty raz też się zdarzył przeze mnie..mijałem kiedyś po pijaku jakiegoś małego kundelka i tak dla zabawy na niego warknąłem niestety chujek wziął to na serio i upierdolił mnie w udo i tyle a co do samego filmu nic by się nie stało gdyby locha nie była porobiona a psy miały kaganiec...BTW u mnie w rodzinie są trzy amstafy i jedyne co wam może grozić to zakrzepica w nogach bo nie zdają sobie sprawy ile ważą..sam mam kundelkę ze schronu...nie muszę sobie podbudowywać ego groźnym albo rasowym psem.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów