Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 23:35
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-27, 17:56
🇬🇧  English version
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Support us

🇵🇱  Polska wersja
Hello guest,

We hope you enjoy our movies. Please consider a small donation to help us to cover the costs of our servers.
Thank you for your support!

Support us with PayPal
 already done / not interested
~Dostojny 2024-11-29, 22:44 1
Nome napisał/a:

ten pierdolony dziadyga, jak można nie zatrzymać się jak dziecko idzie, co za chuj

Jak widać można

Nome napisał/a:

a ten chuj stał podparty i się głupio uśmiechał...

Nome napisał/a:

miał chuj obowiązek się zatrzymać przed przejściem, miał, ale miał to w dupie, bo jest wieki chuj i co mu zrobisz, ale winna matka

Zgłoś
hardowski 2024-11-29, 23:00 6
Gadzi móżdżek blondi zadziałał prawidłowo, chciała już opierdolić kolbę gościowi z seicento za pozbycie się problemu, ale się zorientowała niestety, że gówniak jeszcze się rusza...
Zgłoś
Siriuz 2024-11-29, 23:02 2
Madka roku, ona celowo wepchnęła to dziecko pod samochód?
Zgłoś
derevil 2024-11-29, 23:08
Ten pierwszy to ewidentne wymuszenie odszkodowania. Widać jak chuj skacze pod maskę. Drugie no to sorry, pasy kierowca zjebał.
Zgłoś
encoder178 2024-11-29, 23:23 1
mała miała farta, że ją nie wciągnęło pod podwozie
Zgłoś
arnoldgolonka 2024-11-29, 23:26 15
Brawo PIS! Zajebiste te przepisy! Razem z pierwszeństwem niektórzy dostali od razu nieśmiertelność.
Zgłoś
zn506 2024-11-29, 23:37 25
Durny babiszon wprowadza dzieciaka na przejście - ale sama się cofa. Zamiast szarpnąć dzieciaka - sama się cofa i przewraca się o własne nogi. Z ryjem do kierowcy leci - zamiast do dzieciaka - a jak już do dzieciaka doleciała to indyjska pionizacja i wyginanie dzieciaka. Baby są durne.
Zgłoś
Dark ninja 2024-11-29, 23:45 6
Efekt wmawiania pieszym, że mają pierwszeństwo przed 2-tonową puszką prowadzoną przez pijaną małpę ze smartfonem w ręce. Nie można winić kierowców, którzy się zatrzymują bo w myśl naszych wspaniałych przepisów za nie zatrzymanie grozi mandat. Poza tym te ciemne masy same włażą prosto pod koła a w razie potrącenia na pasach jest wina kierowcy, więc lepiej się zatrzymać dla świętego spokoju. Mnie w przedszkolu uczyli że przed pasami trzeba się zatrzymać, spojrzeć w lewo, potem w prawo i jeszcze raz w lewo i dopiero po upewnieniu się, że jest bezpiecznie można wchodzić na pasy. Polecam również stosować na skrzyżowaniach z sygnalizacją i na drogach jednokierunkowych, bo debili nie brakuje. Jest to jedyny sposób, który daje gwarancję, że nie zginie się na pasach. Nie warto powierzać innym własnego życia, kiedy można o nie lepiej zadbać samemu.
Zgłoś
patmon 2024-11-29, 23:50 5
zn506 napisał/a:

Durny babiszon wprowadza dzieciaka na przejście - ale sama się cofa. Zamiast szarpnąć dzieciaka - sama się cofa i przewraca się o własne nogi. Z ryjem do kierowcy leci - zamiast do dzieciaka - a jak już do dzieciaka doleciała to indyjska pionizacja i wyginanie dzieciaka. Baby są durne.

🍻 Są durne jak jprdle. Ciśnienie mi wyjebało przez tą głupią pizdę, tak jak piszesz wszystko kurwa ważne dookoła tylko nie własny dzieciak, zbliża się do przejścia dla pieszych gdzie ruchliwa ulica i nawet dzieciaka za rękę nie chwyci, sama odskoczyła a chuj z dzieciakiem, i klasyka ; wszyscy kurwa winni dookoła tylko nie ona, jak piszesz z łapami do auta i ryjem od ucha do ucha, przecież ona nie winna, ona to Madka poszkodowana, jprdle liści na ryj takiej głupiej kurwie żeby następnym razem dzieciaka za rękę trzymała, bo zawiniła w 100% pomijając już kierowcę co widząc pieszych przy przejściu i pojazd z naprzeciwka się zatrzymał, a ten dalej jedzie po pierwszych na pasach stary ślepy dziad, pewnie kwity mu zabiorą i słusznie niech tak będzie, świetne wideo na szkolenia kierowców i pieszych, bo jak widać debilizm, ślepota, brak wyobraźni i przewidywania oraz zasada ograniczonego zaufania po obu stronach po prostu żadna.
Zgłoś
Pie-sse 2024-11-29, 23:55
To nie jest potracenie, wiec spierdalaj z tym pomowieniem chuju jeden
Zgłoś
zn506 2024-11-29, 23:59 2
Dark ninja napisał/a:

Nie warto powierzać innym własnego życia, kiedy można o nie lepiej zadbać samem

Życia jak życia - jestem w stanie zrozumieć, że ktoś nie jest do swojego szczególnie przywiązany. Ale podejrzewam, że dużo większa szansa jest na trwałe kalectwo , lub bolesny uraz. A wystarczy się przejechac po mieście - jak gamonie beztrosko włażą pod koła. Ślisko, ciemno, ubrani w ciemną odzież - "a chuj - wlezę, w końcu mam pierszęstfo!" A za kierownicą siedzi człowiek - może być zmęczony, może się śpieszy, może pisze esemesa po pijaku - jak można oddawać swoje zdrowie w ręce randomowego człowieczka???
Zgłoś
ss84 2024-11-30, 0:05
zn506 napisał/a:

Dokładnie!
Zgłoś
Pierdzioh6 2024-11-30, 0:17 2
co za kurwy nie ludzie wbiegają pod koła . Bez wzgledu kula w łeb
Zgłoś
arcan86 2024-11-30, 0:23
Ło kurwa wóz z bąbelkami się wysypał.
Zgłoś
patmon 2024-11-30, 0:38 2
Nome napisał/a:

ten pierdolony dziadyga, jak można nie zatrzymać się jak dziecko idzie, co za chuj
jesteś rodzicem, wiesz jak to jest mieć oczy naokoło głowy 24 h na dobę?
bardzo wątpię, ja swojej pilnowałam jak mogłam, ale też parę razy było groźnie, bo człowiek wszystkiego nie przewidzi i jest tylko człowiekiem, kiedyś wsiadłam z małą do pociągu, taki stary skład, co można było drzwi otworzyć, wsiadłam z dzieckiem na ręku, postawiłam małą przy drzwiach do przedziału i próbowałam otworzyć drzwi, w tym momencie pociąg ruszył, a chuj przy drzwiach otworzył drzwi, mała się zachwiała i poleciała na otwarte drzwi w ostatnim momencie ja złapałam, a ten chuj stał podparty i się głupio uśmiechał... do tej pory nie mogę o tym zapomnieć, matka musi wszystko ogarnąć, a takie chuje siedzą na sadolu i pierdolą, jacy są super, miał chuj obowiązek się zatrzymać przed przejściem, miał, ale miał to w dupie, bo jest wieki chuj i co mu zrobisz, ale winna matka.

Chcę napisać, że rozumiem Twoją sytuację w pociągu, ale skupmy się na tym co widzimy tutaj.
Kobieta z dzieckiem zbliża się do przejścia dla pieszych, zajmuje się wszystkim tylko nie opieką nad dzieckiem, bo powinna trzymać dzieciaka za rękę. Sama odskakuje unikając uderzenia, a zostawia dziecko na pastwę losu, bo gdyby trzymała dzieciaka za rękę to byłyby bardzo duże szanse na uniknięcie. Po fakcie Madka dostaje szału, krzyczy, z łapami startuje do auta, szarpie i dobija się, drzwi zamknięte, dopiero wtedy podbiega do dziecka i unosi je, czyli pionizacja być musi jak w hindusowie i klasyka w tej sytuacji ; wszyscy kurwa winni tylko nie madka. Co do tego kierowcy no to napiszę tylko tyle, że może odłożyć prawo jazdy do szafki o ile mu sami po tej akcji nie zabiorą, bo trąbi się tyle o pieszych i ich świętym prawie pierwszeństwa na przejściu, strach gdziekolwiek jechać bo wszędzie piesi, gdzie widział lub nie widział stary ślepy dziad, jakoś pojazd z przeciwka się zatrzymał widząc pieszych przy przejściu, a ten ślepy chuj dalej jedzie, no i pojechał. Całe szczęście w tym nieszczęśliwym zdarzeniu, że puknął dzieciaka, a nie najechał.
Lubię siedzieć na Sadolu i pierdolić ludziom niewygodną prawdę, która dzisiaj brzmi ; to Twój zasrany obowiązek pilnować Twojego dzieciaka 24/7 i masz wszystko przewidzieć będąc tylko człowiekiem, bo w takiej sytuacji jak wyżej tylko słaby Ojciec i słaba Matka będą szukać winnych i wymówek za swoje naganne zachowanie i opiekę nad dzieckiem, która w moich oczach była po prostu żadna.

Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem