Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Support us
We hope you enjoy our movies. Please consider a small donation to help us to cover the costs of our servers.
Thank you for your support!
Support us with PayPal already done / not interested
Te zjeby piesi powinni dostać dożywocie za spowodowanie wypadków.
3. matka, również. tylko się nie zesrajcie, że biedna i bez winy.
Nie włazi się na tory gdy nadjeżdża pociąg, albo dwa bo tam też na drugim torze coś jechać może.
Mądry Jaś nie potrzebuje żadnych odblasków, nie potrzebuje idiotycznych porad policjantów, bo wie że nie wchodzi się na przejście kiedy zbliża się auto. Mądry Jaś nie wymusza hamowania pojazdu. Mądry Jaś przepuszcza auto i bezpiecznie przekracza jezdnię w drodze do swojej szkoły. Bądź jak mądry Jaś!
Tej idiotce z 2 filmu powinni zabrać dziecko a kierowcę powiesić dla przykładu na najbliższej latarni (pewnie ślepy dziad).
Żeby moja żona coś takiego odjebala na przejściu to pierdolnalbym ja w ryj, a kierowcę Seicento parę razy mocniej o ile dziecku nic poważnego by się nie stało. Bo jakbym stracił dzieciaka to i żona i kierowca...
najpierw musisz znaleźć jakąś desperatkę, która za ciebie wyjdzie
[ Dodano: 2024-11-29, 22:33 ]
Ta madka z 2 filmu to kurwa mać ogar 200%
jesteś rodzicem, wiesz jak to jest mieć oczy naokoło głowy 24 h na dobę?
bardzo wątpię, ja swojej pilnowałam jak mogłam, ale też parę razy było groźnie, bo człowiek wszystkiego nie przewidzi i jest tylko człowiekiem, kiedyś wsiadłam z małą do pociągu, taki stary skład, co można było drzwi otworzyć, wsiadłam z dzieckiem na ręku, postawiłam małą przy drzwiach do przedziału i próbowałam otworzyć drzwi, w tym momencie pociąg ruszył, a chuj przy drzwiach otworzył drzwi, mała się zachwiała i poleciała na otwarte drzwi w ostatnim momencie ja złapałam, a ten chuj stał podparty i się głupio uśmiechał... do tej pory nie mogę o tym zapomnieć, matka musi wszystko ogarnąć, a takie chuje siedzą na sadolu i pierdolą, jacy są super, miał chuj obowiązek się zatrzymać przed przejściem, miał, ale miał to w dupie, bo jest wieki chuj i co mu zrobisz, ale winna matka
jesteś rodzicem, wiesz jak to jest mieć oczy naokoło głowy 24 h na dobę?
bardzo wątpię, ja swojej pilnowałam jak mogłam, ale też parę razy było groźnie, bo człowiek wszystkiego nie przewidzi i jest tylko człowiekiem, kiedyś wsiadłam z małą do pociągu, taki stary skład, co można było drzwi otworzyć, wsiadłam z dzieckiem na ręku, postawiłam małą przy drzwiach do przedziału i próbowałam otworzyć drzwi, w tym momencie pociąg ruszył, a chuj przy drzwiach otworzył drzwi, mała się zachwiała i poleciała na otwarte drzwi w ostatnim momencie ja złapałam, a ten chuj stał podparty i się głupio uśmiechał... do tej pory nie mogę o tym zapomnieć, matka musi wszystko ogarnąć, a takie chuje siedzą na sadolu i pierdolą, jacy są super, miał chuj obowiązek się zatrzymać przed przejściem, miał, ale miał to w dupie, bo jest wieki chuj i co mu zrobisz, ale winna matka
Też jestem tego zdania że tu większość winy ponosi stary dziadyga. Matka też nie bez winy ale tak jak piszesz, małego dzieciaka nie da się zawsze w 100% kontrolować, musiał by na smyczy jak pies chodzić (też widziałem jak tak kaszojady na smyczy prowadzali)
Reasumując, winny dziad i kropka.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów