Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Taka prawda, ze nasi popierdoleni policjanci maja pojebana manie wlaczania sygnalow i stawania od razu w miejscu. Nawet wczoraj jak wracalem z cmentarza, jechaly przede mną psy w superb. Wąska droga (2pasy) wszędzie po bokach samochody na trawnikach korek w chuj, a te kurwa debile sygnaly i zatrzymali goscia przed soba. Samochodow od chuja, tylko 2 pasy z czego na jednym stoja debile w niebieskich ubrankach. Na szczęscie jak ludzie zaczeli ich opierdalac to zjechali z zatrzymanym na najblizszy plac. Ale kurwa jakim trzeba byc debilem, zeby o takiej najprostrzej rzeczy nie pomyslec?
@kokos_123 , @bania88 - zgadzam się, że zatrzymanie pojazdu do kontroli nie powinno utrudniać ruchu, ale w przypadku kiedy mają do czynienia z wypadkiem a nie kolizją, kiedy nie można do zakończenia czynności przesunąć pojazdów, to akurat muszą zostawić radiowóz na sygnałach tak aby zasłonić miejsce zdarzenia. Tu akurat facio po pierwsze zapierdalał prawdopodobnie w zabudowanym, po drugie skończyły mu się umiejętności i zimna krew, więc wg mnie może mieć pretensje sam do siebie.
I kolega scrab wszystko ładnie wyjaśnił. Sytuacja pieszy i czerwone auto to był wypadek a nie kolizja i policjanci prawidłowo pełnili czynności. Że pieszemu się nic nie stało to fart debila. Co do drugiego wypadku to ewidentna wina debila, który zapierdalał tą srebrną osobówką. Ostatnio miałem podobną sytuację gdzie gamoń wyprzedził mnie na łuku, wpadł w poślizg i wydachował w rowie. Jeszcze musiałem gamonia ratować a teraz włóczyć się po komendzie i sądach.
Gość depnął po hamulcach, na widok policji, a że miał niesprawny układ hamulcowy, to się skończyło jak widać.
To się kurwa nie jeździ trupem który się rozpierdala podczas 5 kilometrowego odcinka.
@kokos_123 , @bania88 - zgadzam się, że zatrzymanie pojazdu do kontroli nie powinno utrudniać ruchu, ale w przypadku kiedy mają do czynienia z wypadkiem a nie kolizją, kiedy nie można do zakończenia czynności przesunąć pojazdów, to akurat muszą zostawić radiowóz na sygnałach tak aby zasłonić miejsce zdarzenia. Tu akurat facio po pierwsze zapierdalał prawdopodobnie w zabudowanym, po drugie skończyły mu się umiejętności i zimna krew, więc wg mnie może mieć pretensje sam do siebie.
Prawda, ale sprawca już ruszył pojazd na pobocze, więc równie dobrze mógł zjechać na parking ( gdyż auto już było ruszone i nie miało znaczenia gdzie będzie stać )
Chodzi o zrobienie zdjęć i zabezpieczenie śladów, po tym może stać gdzie chce
To się kurwa nie jeździ trupem który się rozpierdala podczas 5 kilometrowego odcinka.
Tu prawda, brat ma 25-cio letnie auto, sprawne ( przynajmniej hamulce, opony, zawieszenie i układ kierowniczy ), tylko czasem nie jeździ i elektronika ( zamek, alarm wariuje )
I o ile samo z siebie zagrożenia nie stwarza, to aż strach nim zapierdalać, bo przy wypadku pewnie złoży się z bagażnikiem.
Sam nim jechałem najwięcej trochę ponad 80 km/h w słoneczny dzień, bo aż strach.
Więc wystarczy dobrać prędkość pod warunki i nic się niestanie. Tu oczywiście kierowca zapierdalał, do tego niesprawnym autkiem, więc sam na siebie musi kląć ( zwłaszcza za tą panikę z hamowaniem )
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów