📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:52
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:41
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Za*ebisty materiał, na miejscu blondi w podskokach gnałabym do prokuratury
Turbopatologia w natarciu ale oklep jak na laskę zapodała dobry. Raz na dyskotece z 15 lat temu byłem świadkiem podobnej bitki, nie mogłem uwierzyć że kurwa kurwie jednak łeb urwie..
"Taka wielka przyjaciółka, kurwa, byłaś"
Ogólnie wkurwiła mnie ta szmata w białym, po co te kopy na ryj bezbronnej ofiary, te ciosy z pięści zupełnieby wystarczyły ;/
Ogólnie wkurwiła mnie ta szmata w białym, po co te kopy na ryj bezbronnej ofiary, te ciosy z pięści zupełnieby wystarczyły ;/
Wydaje mi się,ze blondynka na filmie to Anita.Jak okaże się,ze to ona,to wrzucę fotki jej opuchniętego ryja
Za to kompanie leżącego i deptanie, wielki cza
rny kutas w ucho
rny kutas w ucho
Dobre bo polskie, widać że nie odbiegamy już tak bardzo standardami od cywilizowanego świata zachodu.
Blondyna mogła się bronić, wytrzymała była, niestety zawsze jest kwestia blokady psychicznej.
Blondyna mogła się bronić, wytrzymała była, niestety zawsze jest kwestia blokady psychicznej.
@Baka1234 czekamy kolego, ps: jak możesz to z cyckami
E z taką to by się można ponapierdalać swoją drogą ciekawe jest, że kobiety w gruncie rzeczy są dużo bardziej okrutne i brutalne od mężczyzn, jeżeli wziąć pod uwagę konkretne przypadki. Podobno już kronikarze rzymscy pisali o tym, że wśród powstańców Spartakusa zawsze największy rozpierdol robiły kobiety, które dla niego walczyły (o ile facet po prostu zabijał żołnierza, tak kobiety podobno masakrowały ciała nie do poznania). I to jest znamienne dla bójek niektórych lasek: patrzcie, w większości przypadków facet (znaczy z gatunku homo sapiens czyli biały) w walce za cel stawia sobie pokonanie przeciwnika, doprowadzenie go do stanu bezbronności, to jest, w uproszczeniu, przypierdolenie mu tak, żeby nie wstał. Ponieważ laski raczej ważą mniej i dysponują mniejszą siłą fizyczną, to ciężko im znokautować przeciwniczkę, więc biją tak, by zadać jak największy ból i wyrządzić jak największe szkody: patrzcie na te ciosy pięścią, szybko, metodycznie, precyzyjnie - podobnie to stąpnięcie na brzuch i potem na twarz - nie aby obezwładnić, ale aby zadać ból. A blondynce współczuję, bo takie kopniaki w czajnik nawet od laski bolą, w końcu noga waży kilkukrotnie więcej od ręki no i jednak mięśnie ud są wielokrotnie silniejsze... ajajaj. Ale analizę jebnąłem to niech mnie chuj.
Mam nadzieję, że poszły z tym na psiarnię. Generalnie nie jestem zwolennikiem rozwiązywania takich spraw na policji, o ile to jest BÓJKA, czyli zakończyłoby się na tych paru strzałach z piąchy. Ale tutaj to już jest katowanie bezbronnej ofiary, za co serdeczny chuj w oko tej brunetce.
E z taką to by się można ponapierdalać swoją drogą ciekawe jest, że kobiety w gruncie rzeczy są dużo bardziej okrutne i brutalne od mężczyzn, jeżeli wziąć pod uwagę konkretne przypadki. Podobno już kronikarze rzymscy pisali o tym, że wśród powstańców Spartakusa zawsze największy rozpierdol robiły kobiety, które dla niego walczyły (o ile facet po prostu zabijał żołnierza, tak kobiety podobno masakrowały ciała nie do poznania). I to jest znamienne dla bójek niektórych lasek: patrzcie, w większości przypadków facet (znaczy z gatunku homo sapiens czyli biały) w walce za cel stawia sobie pokonanie przeciwnika, doprowadzenie go do stanu bezbronności, to jest, w uproszczeniu, przypierdolenie mu tak, żeby nie wstał. Ponieważ laski raczej ważą mniej i dysponują mniejszą siłą fizyczną, to ciężko im znokautować przeciwniczkę, więc biją tak, by zadać jak największy ból i wyrządzić jak największe szkody: patrzcie na te ciosy pięścią, szybko, metodycznie, precyzyjnie - podobnie to stąpnięcie na brzuch i potem na twarz - nie aby obezwładnić, ale aby zadać ból. A blondynce współczuję, bo takie kopniaki w czajnik nawet od laski bolą, w końcu noga waży kilkukrotnie więcej od ręki no i jednak mięśnie ud są wielokrotnie silniejsze... ajajaj. Ale analizę jebnąłem to niech mnie chuj.
Mam nadzieję, że poszły z tym na psiarnię. Generalnie nie jestem zwolennikiem rozwiązywania takich spraw na policji, o ile to jest BÓJKA, czyli zakończyłoby się na tych paru strzałach z piąchy. Ale tutaj to już jest katowanie bezbronnej ofiary, za co serdeczny chuj w oko tej brunetce.
Wiedzę, ze są tutaj uczuciopedysci. Witam, witam.
Tak się zastanawiam, czy kolory w aparaciku się popsuły ?
Bo laski ewidentnie białe Standardowy nurt sadolskich bójek jakoś się wykoślawia.
Eh, gdzie te komentarze o zoo i zwierzętach ?
Bo laski ewidentnie białe Standardowy nurt sadolskich bójek jakoś się wykoślawia.
Eh, gdzie te komentarze o zoo i zwierzętach ?
binladden napisał/a:
Mam zasadę, że kobiet nie biję, ale jak bym to zobaczył na żywo, to taką bułę bym jej jebnął, że spadła by razem ze śniegiem. W przyszłym roku.
A co mi tam... huja bys zrobil.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów