📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:52
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:41
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Najprawdopodobniej ta w białym (wiadomo-barwy) to kibic Realu a kopana kibicuję Barcelonie.. w 0.43 blondyna w jakże wulgarny sposób obraża swojego oprawcę i nazywa ją messi!!! Tamtej nie pozostało nic innego jak pomścić słowną zniewagę kopami na ryj
Dobry dresiarski klimat za garażami. Klasyczny wręcz.
Podziwiam szybkość i precyzję ciosów przyszłej pani fryzjerki, czy tam kasjerki.
Podziwiam szybkość i precyzję ciosów przyszłej pani fryzjerki, czy tam kasjerki.
Kołek89 napisał/a:
Ja pierdolę, czy ktoś mi wytłumaczy, dlaczego ZAWSZE jak laski się biją, to jeszcze ledwo zdążą wyprowadzić jeden cios, a już się zaczyna targanie za włosy?
Całkiem prawdopodobne, że to z powodu bólu nie do zniesienia. Nic nie boli tak jak wyrywanie włosów garściami. No, może poród.
A wydaje mi się, że generalnie we wszelkich wpierdolach chodzi o to, żeby sprawić ból. Ale mogę być w błędzie, wracam do kuchni
Ja po tej walce bym skorzystał z okazji i wyruchał blondynę, póki jest w szoku
BehemothKitty napisał/a:
Całkiem prawdopodobne, że to z powodu bólu nie do zniesienia. Nic nie boli tak jak wyrywanie włosów garściami. No, może poród.
A wydaje mi się, że generalnie we wszelkich wpierdolach chodzi o to, żeby sprawić ból. Ale mogę być w błędzie, wracam do kuchni
Zależy jak rozumieć wpierdol. Dla mnie kopanie leżącego po głowie to jest po prostu skurwysyństwo (no chyba, że ktoś coś bardzo złego zrobił). Jak miała taki zajebisty uraz do tej blondynki to mogła ją już wytargać za te włosy, pociągnąć dwa-trzy razy z pieści i odpuścić. A ta wyjebała jej w potylicę, kopnęła w ryj, potem nadepnęła na ryj, a potem jeszcze trzy razy kopnęła "z całej epy" w głowę. Ta się w dodatku nie broniła. Jeżeli faceci (normalni) mają do siebie jakiś problem, szczególnie tacy, którzy się znali wcześniej tylko o coś się pożarli, to umawiają się na pojedynek i walczą, ale jak któryś w końcu ma dość, nawet po dwóch strzałach, to drugi go nie będzie okładał kurwa pięściami i kopniakami jak worka treningowego, bo tamten się nie broni. No, chyba, że ktoś jest wyjątkowo wkurwiający i sprowokuje walkę po raz kolejny, to można w celach dydaktycznych teraz możesz odmaszerować do kuchni
A tam pierdolicie jak potluczeni. Widac ta wielka przyjaciolka okazala sie zwykla suka to dostala wpierdol
Żeńska płeć jest tak kurewsko zjebana pod każdym względem, że aż człowiek się zastanawia dlaczego Bóg tak nas skrzywdził. Są strasznie żałosne we wszystkim co robią praktycznie przez całe swoje zjebane życie. Kurwa największy fart w moim życiu to ten, że natura od urodzenia nagrodziła mnie płcią męską.
jutro maks pojutrze będzie o tym w wiadomościach, już kolejny taki filmik dzieci z gimnazjum/liceum jak kogoś biją, a później dochodzenie dostanie za swoje pizdeczka
Spokojnie, pewnie ściera skończy z grubym tyłkiem, 5 bachorami i inteligentnym inaczej dresem, który będzie jej poprawiał makijaż według podręcznika "Pięściami przez ryj".
Ma ktoś numer do blondyny? Moja baba się zużyła już a ta widzę nawet kopy przyjmuje, to bym przygarnął, nie?
Nie posiadam zdjęć cycków ani obitego ryja.Wybaczcie drodzy sadole.Blondynka na filmiku została zidentyfikowana jako Anita D.
Ps:Mogłem się pomylić,ponieważ wszystkie dresiary wyglądają tak samo,ale grono ekspertów potwierdziło moje przypuszczenia,wiec są na to nikłe szanse.
Ps:Mogłem się pomylić,ponieważ wszystkie dresiary wyglądają tak samo,ale grono ekspertów potwierdziło moje przypuszczenia,wiec są na to nikłe szanse.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów