📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:52
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
3 minuty temu
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Mam zasadę, że kobiet nie biję, ale jak bym to zobaczył na żywo, to taką bułę bym jej jebnął, że spadła by razem ze śniegiem. W przyszłym roku.
Hmm.... stawiałem na blondynę.. no cóż. Tak naprawdę to i tak mi wszystko jedno.
Czy mógłby ktoś dorobić napisy dla niedosłyszących ?
Albo po prostu podsumować o co poszło?
Albo po prostu podsumować o co poszło?
Wystarczy że ktoś to teraz podeśle na policję i zacznie się nagonka Czarna ale Cię wybolcują za to na osiedlu
@emperorzbigniew
skrócę Ci o co chodzi w tym filmiku. otóź ta czarna sprzedawała cukierki w gimbie a blondynka chciała ją wygryźć z biznesu no i cóź, jak widać jej się nie udało i dostała wpierdol
skrócę Ci o co chodzi w tym filmiku. otóź ta czarna sprzedawała cukierki w gimbie a blondynka chciała ją wygryźć z biznesu no i cóź, jak widać jej się nie udało i dostała wpierdol
Myślę, że ten materiał powinien być wykorzystany w kolejnym odcinku "Blok Ekipy"
niezly wpierdol ^^
Za 3 lata nie będzie już tej całej Gimbazy i wszytko wróci do normy, oby. 7 i 8 klasa liczę na was, że doprowadzicie Polską młodzież do czasów waszej świetności z lat 90.
TheNajdas napisał/a:
Za 3 lata nie będzie już tej całej Gimbazy i wszytko wróci do normy, oby. 7 i 8 klasa liczę na was, że doprowadzicie Polską młodzież do czasów waszej świetności z lat 90.
Nie ma szans. Zmiana gimnazjum na podstawówkę nic nie da. Materiał w szkołach jest coraz bardziej okrajany do tego uczą Cię pod konkretny klucz z odpowiedziami. No i jeszcze ta bezkarność uczniów. Jak zostawisz jakiegoś jelenia o rok dłużej w szkole to pierwsze co to dobierają się do dupy nauczycielowi zamiast przypatrzyć się dziecku czy się czasami nie opierdala.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów