📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
21 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Sami eksperci od techniki jazdy. Hamowaliście kiedyś z 200 do np. 80 km/h? Wiecie ile to trwa i ile drogo potrzeba?
mama890 napisał/a:
hamowania awaryjnego chyba w ich kraju nie ma na egzaminach i oto efekty
A u nas jest?
bercik05 napisał/a:
Sami eksperci od techniki jazdy. Hamowaliście kiedyś z 200 do np. 80 km/h? Wiecie ile to trwa i ile drogo potrzeba?
A ktos mu kazal zapierdalac 200?
Tylko brakuje żeby się trawa od temperatury silnika zapaliła.
bercik05 napisał/a:
Tak, hamowałem. Mam tauzena i mogę Ci powiedzieć, że zjebali. Pierwszy zablokował koło (i do tego jechał z plecakiem na zdrapce), a drugi jak zobaczył, że pierwszy się wyjebał to się zesrał i hamował tylko tylnym kołem. Poniżej 80km/h widać, że wcale nie zwalnia i dupą miota.
A wszystko to się stało bo duma ich poniosła, że mercedes ich wyprzedza.
Ten pierwszy to chuj wie, raczej panika bo zblokował przednie koło. Drugi miał spokojnie czas i miejsce na wyhamowanie. W ogóle bardzo słabo ten drugi zwalnia. Dzisiaj z ABS-em można cisnąć bez stresu do oporu, no na stopale trzeba uważać.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów