📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:41
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
Mercedes : szlifierki 2:0
Nagrywający to prawdziwa Ciota przecież miał tyle miejsca na drodze spokojnie wy hamował nie dziwne że mówią na nich bo to pizdeczki
AbelardG napisał/a:
Po chuj tak zapierdalać?
W zapierdalaniu celem jest samo zapierdalanie, to tak jak byś zapytał po co w osobówce 500koni albo w motocyklu 200 skoro nigdzie (poza autosanami w Niemczech) nie można tego wykorzystać. A tak swoją drogą to nie wiem co tu się odjebało? merc z przodu mógł spokojnie omijać na trzeciego a motopizdeczka iść za mercem (tego co filmował nie komentuje, bo chyba specjalnie poszedł w krzaki żeby podnieść dramaturgię)
hamowania awaryjnego chyba w ich kraju nie ma na egzaminach i oto efekty
To była żółta kartka od sędziego Wszechświata.
mama890 napisał/a:
hamowania awaryjnego chyba w ich kraju nie ma na egzaminach i oto efekty
To wogóle jakieś lipne hamowanie było . Zresztą moto-pierdoły jedynie przyśpieszać na prostej potrafią .
Każdy motocykl może posłużyć do końca życia pod warunkiem, że będziesz wystarczająco szybko zapierdalać
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów