Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nie ma, kolejne gówno wrzucone przez naczelnego spamera byle tylko coś wrzucić. A gdyby kto inny to gówno wrzucił to hipokryta by pierwszy leciał z komentarzem ,,co to za gówno".
Nie pojebało Ci się coś? Kolega pisał o hipokryzji
Akurat to druga strona konfliktu wypisywała PW domagając się ususzenia tematów halmana.
Watermelon, halman itd. to ostatni raz gdy wasze lamenty i płacze roznoszą się po forum i SB kolejne prowokacje będą traktowane jako SPAM.
Poza tym pod maskami współczesnych samochodów i tak jest już dość "ciasno".
Nie oglądać, strata czasu, nic tu się nie dzieje. Naczelny spamer sadola znowu pomylił sadistic z tik tokiem. Za takie wstawki powinien być ban.
Nie ma, kolejne gówno wrzucone przez naczelnego spamera byle tylko coś wrzucić. A gdyby kto inny to gówno wrzucił to hipokryta by pierwszy leciał z komentarzem ,,co to za gówno".
Ja nie wiem o kim mowisz ale jebac takie kurwy .. piwko
"Watermelon: Sralman konfidencie znowu mnie podpierdoliles, jak to jest byc podpierdalaczem? Obraźalska panienka [2023-12-16, 09:12:11]"
Zgłoszenie.
Użytkownik Halman poczuł się urażony twoimi wypowiedziami.
Krok pierwszy - wymordują białych i tęczowych i rozkradną wszystko.
Krok drugi - zaczną się mordować między sobą.
Krok trzeci - zdechną z głodu, bo pracować czarnuchy nie lubią.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów