sens w bezsensie jest jedynym balansemWidząc tyle materiałów z Indii czy Ameryki południowej aż dziwi mnie to że na sadolu nie powstała inicjatywa zorganizowania wycieczki w tamte rejony. Wyborazacie sobie ile materiału można by nagrać? Możliwe że i własnego a jako przewodnikow wycieczki mamy sadolowa trójce velture helman i Flodzisław
Veltur - nigdzie nie idę , noga mnie boli
Halman - z idiotami z IQ poniżej 50 nigdzie się nie wybieram
Flodzia - poczekajcie zrobię zdjęcie płynącego gówna rzeką na sadola
Veltur - nigdzie nie idę , noga mnie boli
Halman - z idiotami z IQ poniżej 50 nigdzie się nie wybieram
Flodzia - poczekajcie zrobię zdjęcie płynącego gówna rzeką na sadola
Do czego zmierzam.
To nie pierwszy film, który widziałem gdzie o czyjejś śmierci lub życiu zadecydowała sekunda czy dwie. Sekundy, które były wynikiem wielu wcześniejszych czynności.
Więc chyba są dwie możliwości.
Albo są ludzie, którzy mają naprawdę kurweskiego pecha, albo Ktoś daje nam jakieś sygnały...
Widząc tyle materiałów z Indii czy Ameryki południowej aż dziwi mnie to że na sadolu nie powstała inicjatywa zorganizowania wycieczki w tamte rejony. Wyborazacie sobie ile materiału można by nagrać? Możliwe że i własnego a jako przewodnikow wycieczki mamy sadolowa trójce velture helman i Flodzisław
Sam se jedź, tylko weź reklamówkę do żygania. W kraju gównem i moczem płynącym przy dużej wilgotności i wysokiej temperaturze. Jak kupują auto lub pizdzika to w oglaszeniu pewnie jest że ma klakson, bo inaczej to się nie sprzeda.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów