18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Siriuz 2023-05-08, 21:43 16
Ale emocje! Do samego końca nie było wiadomo kogo i co trafi, tylu ludzi, to mogła być riksza, przewód pod napięciem, para gejów na motocyklu a tu takie coś

Kto rządzi przeszłością, w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość.
Zgłoś
flejtuch 2023-05-08, 21:43
Celność 9/10… gdyby tak obie to by było 10
Zgłoś
Json 2023-05-08, 22:03 8
Widząc tyle materiałów z Indii czy Ameryki południowej aż dziwi mnie to że na sadolu nie powstała inicjatywa zorganizowania wycieczki w tamte rejony. Wyborazacie sobie ile materiału można by nagrać? Możliwe że i własnego a jako przewodnikow wycieczki mamy sadolowa trójce velture helman i Flodzisław

sens w bezsensie jest jedynym balansem
Zgłoś
turor 2023-05-08, 22:08 51
Json napisał/a:

Widząc tyle materiałów z Indii czy Ameryki południowej aż dziwi mnie to że na sadolu nie powstała inicjatywa zorganizowania wycieczki w tamte rejony. Wyborazacie sobie ile materiału można by nagrać? Możliwe że i własnego a jako przewodnikow wycieczki mamy sadolowa trójce velture helman i Flodzisław

Veltur - nigdzie nie idę , noga mnie boli
Halman - z idiotami z IQ poniżej 50 nigdzie się nie wybieram
Flodzia - poczekajcie zrobię zdjęcie płynącego gówna rzeką na sadola
Zgłoś
HermanVonSztolc 2023-05-08, 22:57 2
Pan bóg... jak co piątek... śćierał kurz w niebie. Dziewczyna miała pecha że opróżnił zmiotke
Zgłoś
smc 2023-05-08, 23:06 2
turor napisał/a:

Veltur - nigdzie nie idę , noga mnie boli
Halman - z idiotami z IQ poniżej 50 nigdzie się nie wybieram
Flodzia - poczekajcie zrobię zdjęcie płynącego gówna rzeką na sadola

Zgłoś
Skończyłem_z_ekscesami 2023-05-08, 23:07
Liczylem, ze pierdolnie jeszcze te drugą co kucała

niech nie opuszcza ciebie twoja siostra pogarda
Zgłoś
Geishaa 2023-05-08, 23:43
Ktoś zrzucił cegłę z góry czy co
Zgłoś
mygyry 2023-05-08, 23:55 6
Zawsze kurwa ta ładniejsza...
Zgłoś
szinigami 2023-05-09, 1:08
Spodziewałam się jakiegoś samobójcy.
Zgłoś
el_kadafi 2023-05-09, 1:15 1
Raczej matka z córką.
Ale to dobra śmierć. Idziesz i w ułamku sekundy gaśnie światło.
Zgłoś
tarcer123 2023-05-09, 7:19
Powinno jednać 6 sekund wcześniej...
Zgłoś
Pan_Cernik 2023-05-09, 7:51 8
Ilość czynników, które wpłynęły na to że ona była w tej sekundzie w tym miejscu i oraz tych, że komuś się w właśnie tej sekundzie kamyczek z rąk wymsknął jest po prostu niesamowita.

Wszystko co przez cały dzień robiły, doprowadziło do tego że obie znalazły się w tym miejscu o tym czasie.
Jakby ich dzień i co w tym czasie robiły rozłożyć na pojedyncze czynniki i obliczyć prawdopodobieństwo że dojdzie do takiej sytuacji to raczej bardziej prawdopodobne by było trafienie "szóstki".

Do czego zmierzam.
To nie pierwszy film, który widziałem gdzie o czyjejś śmierci lub życiu zadecydowała sekunda czy dwie. Sekundy, które były wynikiem wielu wcześniejszych czynności.

Więc chyba są dwie możliwości.
Albo są ludzie, którzy mają naprawdę kurweskiego pecha, albo Ktoś daje nam jakieś sygnały...
Zgłoś
Mez 2023-05-09, 9:41
Json napisał/a:

Sam se jedź, tylko weź reklamówkę do żygania. W kraju gównem i moczem płynącym przy dużej wilgotności i wysokiej temperaturze. Jak kupują auto lub pizdzika to w oglaszeniu pewnie jest że ma klakson, bo inaczej to się nie sprzeda.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów