Yamaha R6 - 120PS (118HP)
Mercedes C 63 AMG Coupé - 487PS (480HP)
akcja od 1:30
... = 0.989HP Tylko do chuja pana po co?
...
Gość w mercedesie siedzi sobie wygodnie w swoim skurzanym fotelu słuchając dobrej muzyki na super sprzęcie audio w wyciszonym samochodzie a jego pasażerka opierdala mu loda w drodze do ich luksusowej willi.
nie wytrzymałem i aż się zalogowałem,
jeloo, zabezpieczenie elektroniczne do 300km/h można spokojnie zdjąć co często robią, kymco nie robi takich motocykli... pewnie chodziło mu w porównaniu np. yamaha do ducati no to jest różnica jakościowa, wiadomo prestiż etc. japońskie motocykle to nie to samo co włoskie, angielskie, bo każdy japoński yamaha-suzuki-honda tak samo praktycznie się prowadzi:) poza tym nawet ogółem do motocykli to japończyki nawet nie mają przewodów hamulcowych w stalowym oplocie w standardzie, porażka. Następnie R6 i ten merol to nie ta liga... po pierwsze jest to merol podkręcony przez AMG, więc może dajmy suzuki hayabuse turbo?
a do większości kto mówi, że r6 jest słabe, to chyba nigdy nie jeździł na takim motocyklu i prędkością 270km/h bo to jest prędkość, gdzie się ma śmierć w oczach i nie radzę tak jeździć, chociaż przynajmniej jak ktoś jest przysłowiowym debilem i tak jeździ to będzie z niego dobry dawca;) może ktoś mądrzejszy skorzysta z narządów (o ile motocyklista podpisał zgodę)
2) Koleś w Mercedesie zjadłby każdy motocykl z prostego powodu. Najwięksi producenci podpisali między sobą umowę, że motocykle zdolne przekroczyć barierę 300km/h są sztucznie blokowane, tak żeby nie mogły szybciej jeździć. Dla "bezpieczeństwa". Natomiast samochody takich ograniczeń nie mają. Nawet więc jeśli motocykl przyśpiesza szybciej, to i tak kiedy osiągnie 300km/h staje, a AMG dalej może przyśpieszać.
nie wytrzymałem i aż się zalogowałem,
jeloo, zabezpieczenie elektroniczne do 300km/h można spokojnie zdjąć co często robią, kymco nie robi takich motocykli... pewnie chodziło mu w porównaniu np. yamaha do ducati no to jest różnica jakościowa, wiadomo prestiż etc. japońskie motocykle to nie to samo co włoskie, angielskie, bo każdy japoński yamaha-suzuki-honda tak samo praktycznie się prowadzi:) poza tym nawet ogółem do motocykli to japończyki nawet nie mają przewodów hamulcowych w stalowym oplocie w standardzie, porażka. Następnie R6 i ten merol to nie ta liga... po pierwsze jest to merol podkręcony przez AMG, więc może dajmy suzuki hayabuse turbo?
a do większości kto mówi, że r6 jest słabe, to chyba nigdy nie jeździł na takim motocyklu i prędkością 270km/h bo to jest prędkość, gdzie się ma śmierć w oczach i nie radzę tak jeździć, chociaż przynajmniej jak ktoś jest przysłowiowym debilem i tak jeździ to będzie z niego dobry dawca;) może ktoś mądrzejszy skorzysta z narządów (o ile motocyklista podpisał zgodę)
jeloo nie pisz bzdur jak nie wiesz, bo AMG ma akurat ogranicznik na 250 km/h
A ja bym chetnie z nim zatanczyl moja maszyna
fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc7/580378_4661342102730_16...
fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc7/600227_4661342182732_58...
między przednimi fotelami znajdziesz taką wajchę z przycisiem na przodzie. Wciśnij przycisk, opuść wajchę - naprawdę pomaga.Najszybciej samochodem jechałem 220 km/h (więcej nie wyciąga)