Tym razem coś dla masochistów
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Tym razem coś dla masochistów
Ale z zoofilią to wypad na wschód.
czasami można zrozumieć homo jak sie widzi trzęsące dupskiem gorylice...
Wolałbys posuwac faceta niż murzynke?
mam dla Ciebie złą wiadomość....
Nie rozumiem tej fascynacji.
Białe kobiety mnie kręcą , Azjatki też uważam za fajne chociaż te nie zrobione nie są w moim typie. Natomiast murzynki dla mnie absolutnie nie atrakcyjne.
Białe kobiety mnie kręcą , Azjatki też uważam za fajne chociaż te nie zrobione nie są w moim typie. Natomiast murzynki dla mnie absolutnie nie atrakcyjne.
co do tej co stoi jej dupa nie jest tłusta normalne dobre sranie tyle ze usmolone
Ale taką Omenę to byście pchali aż by furczało.....
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów