Dwóch hipsterów wchodzi do baru. Pierwszy wszedł, zanim knajpa stała się popularna. Drugi zrobił to ironicznie.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Za dużo trudnych słów człowieku. Z czym do tłumu? Ironia? To z angielskiego prasowanie?
@up
nie martw sie, ktos ci wytlumaczy
.
Niech płaci czerwona hołota"
"Biały człowiek powinien pracować trzy godziny dziennie. Przecież Bóg po to stworzył inne rasy – Żydów, Cyganów, aby pracowały za niego." A.Sapkowski
nie martw sie, ktos ci wytlumaczy
.
w zasadzie wtórując logice hipsterów, na świecie powinien być tylko jeden hipster dopóki było to jeszcze oryginalne, reszta jest hipsterami ironicznie
ciekawe sposoby na poprawe nastroju koleś
Pamiętam, że kiedyś byłem metalem. Pamiętam, że chodziłem w niewygodnych butach(glany). Pamiętam, że ubierałem się tylko na czarno. Pamiętam , że czasami nie słuchałem czegoś dobrego bo nie metal. Pamiętam, że miałem długie do pasa kłaki. I pamiętam, że to wszystko miało więcej sensu niż to całe hipsterstwo.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów