Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 17:00
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 12:47

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
smc 2024-10-17, 0:19 1
Przykład dzisiaj na S-ce gdzie nie było nikogo, tylko ja i śmieć z TIR-a, wieczór, jadę spokojnie prawym pasem 90km/h, a ten podjeżdża mi pod zderzak i włącza długie.

Odruchowo wcisnąłem hamulec na maksa, a on miał chyba asystenta hamowania, bo niemal stanął dęba i wyjebało go na lewy. Mało brakowało, a złożyłby się jak scyzoryk.

Zamiast wyprzedzić jak człowiek, to taka wesz próbuje wkurwić człowieka. Nie rozumiem takiego zachowania, ale mam nadzieję, że gdy ja piję whisky z lodem na tarasie, to ten cieć z nerwów dzisiaj nie zaśnie w szoferce
Zgłoś
Andrzejas 2024-10-17, 4:16 1
Zapierdalać trzeba. To są same oszczędności. Jakby debile się nie wlekli, to by nie było trzeba wyprzedzać. Wszyscy, którzy na drodze szybkiego ruchu poruszają się z prędkością <90 km/h i na autostradzie poniżej 120 km/h powinni popierdalać razem z TIRowcami poboczem, a nie robić korki i zatory. Wy, kurwa, wszyscy jesteście mentalnie w latach 60', gdy 140 km/h na lądzie było prędkością wręcz zabójczą. Dzisiaj 180 km/h to jest normalna prędkość rozwijana przez masę aut osobowych i pozwala ona na szybkie pokonywanie trasy. Inną sprawą jest droga, ale na filmie widać, że jest szeroka i prosta, z dobrą nawierzchnią. Na chuj, kurwa, tam się wszyscy tak wloką? Życia nie mają poza tymi jebanymi autami? Normalny człowiek, chce się jak najszybciej dostać z punktu A do B i jakby wymyślono teleport, to by z niego skorzystał. Każdy ma swoje ważne i ważniejsze powody do zapierdalania i jeśli ma on przed sobą prostą drogę, to nie należy mu się wpierdalać przed machę, tylko puścić - niech jedzie. Jeśli jednak nie masz koni na lewy pas, to sobie jedź grzecznie prawym i nawet o lewym nie myśl. Facet, co zapierdalał 230 byłby w domu godzinę szybciej, dzięki tej prędkości, a ciul, co wyprzedzał i wjebał mu się pod maskę, na tym wyprzedzaniu urwie z czasu przejazdu jakieś 10 min. Na chuj więc to robił? Bo jego 10 min jest ważniejsze? Nikt nie broni mu zapierdalać, jak się tak śpieszy. Lewy pas i 200! A ten się wjebał z prędkością przepisową, czyli prędkością erozyjną. W tempie tych kretyńskich znaków, to można najwyżej się zestarzeć. Stawiają te ograniczenia wszędzie, nieadekwatnie i jedno na drugim. Ile jest takich miejsc, gdzie jest ograniczenie na ograniczeniu? Kiedy, kurwa, wreszcie ktoś skuma, że prędkość nikogo jeszcze nie zabiła, a to jej gwałtowna utrata odpowiada za śmierć tysięcy ludzi każdego tygodnia? Zapierdalanie nikogo nie zabiło. Nigdy. Przynajmniej z takimi statystykami w życiu się nie zetknąłem.
Przestańcie więc mulić dupska na tych drogach, to będzie bezpieczniej. Żelaznym faktem jest to, że jeśli 9 kierowców jedzie zgodnie z ograniczeniem prędkości, to ten dziesiąty ma je w dupie i będzie kolumnę 9 aut wyprzedzał, czyli wszyscy prowokujecie dziesiątego typa, aby wykonał manewr zagrażający jego i waszemu życiu. Brawo, debile. Jeśli waszym tokiem rozumowania bezpieczna jazda, to powolna jazda, to wypierdalać z jezdni! Na piechotę sobie łaźcie, jak auto za szybkie.
A i nawet tu was zdziwię, bo na tym portalu znajdziecie również ludzi rozjechanych przez walce. A tam przecież nikt nie jedzie szybko. No? I co? Jakieś wnioski?

Jebać typa z kałdi
Jebać typa, co zajechał
Jebać tego TIRowca, co filmował
Jebać was wszystkich za debilny świat, jaki kreujecie opierając się na własnych lękach!

Dalej nie umiecie wyeliminować religii z życia publicznego, bo się boicie żyć bez wiary.
Dalej nie umiecie używać rozumu i wymagacie opisów wszystkiego wszędzie.
Dalej nie umiecie zachować się w kolejce, kinie, na basenie czy przy jebanym rodzinnym stole.
Popkultura pokazuje, jaka jest wasza kondycja umysłowa, zjeby.
Właśnie się przekrzykujecie, kto jest winny na tym filmie, a kto nie, bo jedynym tego wyznacznikiem jest dal was jakiś kodeks napisany przez... was - ludzi.
Szkoda, że nie znacie najważniejszych dwóch kodeksów. Prawa natury i moralności.

Lewy pas służy do galopowania. Facet wyprzedzał wszystkich. Jechał swoim pasem.
Prawy pas jest do mulenia. Muł wyjechał na nie swój pas.
Ograniczenia prędkości ignorujemy, bo nie przyczyniają się one do zmniejszenia wypadków na drogach.
Oczywiście robimy to tylko w miejscach, w których droga na to pozwala i to droga ma pozwalać, a nie panowie z prawego.

Ciekawostka:
Wiecie, że najbezpieczniejsze szlaki to te, które nie dzielą jezdni z innymi?
Jeśli nad drogą zbudujemy wiadukt, zamiast skrzyżowania, to ograniczymy tym liczbę wypadków w tym miejscu o 99%.
Tak samo jest z pieszymi. Sprawdźcie sami - ile jest tu filmów z potrąceń pieszych na jezdni vs ile jest tu filmów, jak kierowca rozjeżdża ludzi w przejściu podziemnym.

Co, kurwa? W XXI w. wykopanie tunelu na drugą stronę jezdni to "roket sajens"? Postawienie barierek między pasem dla zamularzy, a pasem dla normalnych, to problem jest?
Kurwa każdy ma miejsce swoje na szlaku komunikacyjnym już od lat jasno określone, to się do dzisiaj spierają o pierdoły...
Droga SZYBKIEGO ruchu jest do szybkiego poruszania się!

Tyle w temacie.

[ Dodano: 2024-10-17, 04:22 ]
baronturbina napisał/a:

Ale bzdury piszesz ja pierdole! Wy foliarze wiecie że jadąc 230km/h 5 g nie uciekniecie? Ile na autostradzie można jechać. Po co ktoś ograniczenia prędkości wymyślił?

No właśnie po to, żeby zgadzał się bilans strat i żeby tysiące ludzi mieli miejsca pracy, bo ograniczenia powodują wypadki.
Jakoś do tej pory nikt nie wprowadził ograniczenia na Autobahnie. Ciekawe, co? Jak myślisz? Czy ginie tam więcej ludzi w tej Niemcowni na autostradzie, niż gdziekolwiek indziej? Otóż ginie ich tyle samo, co w pozostałych krajach o podobnej jakości infrastruktury drogowej.
Nie powtarzaj, jak baran, że czeba wolmo, bo nie czeba.
Trzeba, to dostosować prędkość do warunków panujących na drodze, a nie na przemian przyspieszać i hamować, bo pan minister kolejną tablicę 50m dalej postawił.
Zgłoś
kranik123 2024-10-17, 10:12
4 zara dla frajera.
Zgłoś
TwójCzarnyPan 2024-10-17, 10:47
Andrzejas napisał/a:

Zapierdalać trzeba. To są same oszczędności. Jakby debile się nie wlekli, to by nie było trzeba wyprzedzać. Wszyscy, którzy na drodze szybkiego ruchu poruszają się z prędkością <90 km/h i na autostradzie poniżej 120 km/h powinni popierdalać razem z TIRowcami poboczem, a nie robić korki i zatory. Wy, kurwa, wszyscy jesteście mentalnie w latach 60', gdy 140 km/h na lądzie było prędkością wręcz zabójczą. Dzisiaj 180 km/h to jest normalna prędkość rozwijana przez masę aut osobowych i pozwala ona na szybkie pokonywanie trasy. Inną sprawą jest droga, ale na filmie widać, że jest szeroka i prosta, z dobrą nawierzchnią. Na chuj, kurwa, tam się wszyscy tak wloką? Życia nie mają poza tymi jebanymi autami? Normalny człowiek, chce się jak najszybciej dostać z punktu A do B i jakby wymyślono teleport, to by z niego skorzystał.
(....)
Jakieś wnioski?
Jebać typa z kałdi
Jebać typa, co zajechał
Jebać tego TIRowca, co filmował
Jebać was wszystkich za debilny świat, jaki kreujecie opierając się na własnych lękach!
Dalej nie umiecie wyeliminować religii z życia publicznego, bo się boicie żyć bez wiary.
Dalej nie umiecie używać rozumu i wymagacie opisów wszystkiego wszędzie.
Dalej nie umiecie zachować się w kolejce, kinie, na basenie czy przy jebanym rodzinnym stole.
Popkultura pokazuje, jaka jest wasza kondycja umysłowa, zjeby.

Ty sobie lepiej kup helikopter, to będziesz mógł zapierdalać ile chcesz z punktu A do B i nikt ci drogi nie zajedzie, to raz.

A nie za dużo koksu dzisiaj wciągnąłeś? Bo masz taki potok myśli i słów, że ja pierdolę. Jeszcze coś Żydach napisz i o Tusku.
Zgłoś
Andrzejas 2024-10-17, 21:40
@TwójCzarnyPan: Nie musisz czytać tego tak szybko, jak to pisałem. Pomalutku, zdanie po zdaniu.
Zgłoś
Siriuz 2024-10-17, 22:52 1
TwójCzarnyPan napisał/a:

A potrafisz sobie wyobrazić, że ktoś jest od 8 godzin w trasie i może być zwyczajnie po ludzku zmęczony? Bywają tygodnie, że robię 500-800 km dziennie. Pod koniec takiej trasy wolniej jadę, wolniej wyprzedzam i rzadziej patrzę w lusterka. Nie ze złośliwości, ale zwyczajnie jestem zmęczony. Wiem, że komuś, kto robi dziennie 50 km trudno to zrozumieć, ale chociaż spróbuj, to może będzie mniej wypadków.

Tłumaczenie pijaka. Jesteś zmęczony - to nie wsiadaj za kierownicę tylko odpocznij, a skoro już to robisz to wlecz się prawym pasem.
Zgłoś
Ziebaj 2024-10-18, 7:25
TwójCzarnyPan napisał/a:

A potrafisz sobie wyobrazić, że ktoś jest od 8 godzin w trasie i może być zwyczajnie po ludzku zmęczony? Bywają tygodnie, że robię 500-800 km dziennie. Pod koniec takiej trasy wolniej jadę, wolniej wyprzedzam i rzadziej patrzę w lusterka. Nie ze złośliwości, ale zwyczajnie jestem zmęczony. Wiem, że komuś, kto robi dziennie 50 km trudno to zrozumieć, ale chociaż spróbuj, to może będzie mniej wypadków.

Potrafiłem zrobić Chorwację 1550 w 20h z małymi dziećmi i jak byłem zmęczony to nie pchałem się na lewy, aby nie stwarzać zagrożenia jedziesz 130 swoim tempem i tyle. 8h za kółkiem i 500 w trasie to żaden wyczyn. Żukiem trasa Poznań Suwałki 3x razy w ciągu tygodnia to jest jurwa wyczyn.
Zgłoś
TwójCzarnyPan 2024-10-18, 13:01
Siriuz napisał/a:

Tłumaczenie pijaka. Jesteś zmęczony - to nie wsiadaj za kierownicę tylko odpocznij, a skoro już to robisz to wlecz się prawym pasem.

Niektórzy jeżdżą, bo ich praca tego wymaga, a nie dla przyjemności. Przejedź się kiedyś w Warszawy do Berlina, ciekawe jak się będziesz czuł pod koniec trasy. Chociaż na A2 akurat jest luz, z Berlina do Karlsruhe spróbuj, gdzie po drodze masz ze 300 km gór.

[ Dodano 2024-10-18, 13:10 ]
Ziebaj napisał/a:

Potrafiłem zrobić Chorwację 1550 w 20h z małymi dziećmi i jak byłem zmęczony to nie pchałem się na lewy, aby nie stwarzać zagrożenia jedziesz 130 swoim tempem i tyle. 8h za kółkiem i 500 w trasie to żaden wyczyn. Żukiem trasa Poznań Suwałki 3x razy w ciągu tygodnia to jest jurwa wyczyn.

Prawym pasem bez wyprzedzania to możesz jechać 100, bo tyle jadą TIRy. Tu mówimy o sytuacji, gdy jedziesz sobie 120-130, chcesz takiego wyprzedzić, a w dupę wjeżdza ci ktoś zapierdalający ponad 200 i jeszcze ma pretensje.

W ogóle, kto lubi zapierdalać nie powinien narzekać na polskie przepisy, bo nie wiem, czy jest w Europie drugi taki kraj, gdzie na autostradach standardowe ograniczenie to aż 140. Oprócz Niemiec, ale tam limitów nie ma tylko na określonych odcinkach autostrad i to nie na wszystkich. Więc cieszcie się i zapierdalajcie, ale z głową. Mnie wystarcza 140, szybciej nie jeżdżę.
Zgłoś
Siriuz 2024-10-18, 13:42
TwójCzarnyPan napisał/a:

Niektórzy jeżdżą, bo ich praca tego wymaga, a nie dla przyjemności. Przejedź się kiedyś w Warszawy do Berlina, ciekawe jak się będziesz czuł pod koniec trasy. Chociaż na A2 akurat jest luz, z Berlina do Karlsruhe spróbuj, gdzie po drodze masz ze 300 km gór.

Jeździłem dłuższe trasy. Warszawa-Chałupy to akurat wiele razy na weekend wypad. Najdłuższa to chyba z Rijeki w Chorwacji do Krakowa jednym ciągiem. Każdy inaczej znosi podróż samochodem. Jednych usypia, innych pobudza. Każdy męczy się inaczej i dużo zależy od wieku.
Zgłoś
Dżizas_kurde 2024-10-18, 23:24 2
Cytat:

230 to jest taka prędkość, której nie spodziewam się na naszych drogach.
Trzeba być debilem bez wyobraźni, żeby tyle jechać po drodze publicznej.

Dlatego właśnie zginiesz na drodze i przy okazji zabijesz siebie i pare innych osób.
Patrz w lusterka - debile są wszędzie !
Zgłoś
truna 2024-10-21, 2:11
żmij napisał/a:

230 to jest taka prędkość, której nie spodziewam się na naszych drogach.
Trzeba być debilem bez wyobraźni, żeby tyle jechać po drodze publicznej.

Jak jeździsz złomem, to i tobie 100km/h będzie za dużo
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem