Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 17:00
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 12:47

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Siriuz napisał/a:

Ludzie giną bo debile nie patrzą w lusterka wykonując manewr wyprzedzania. Mogę więc zrozumieć nerwy, a 230km/h to nie jest prędkość, żeby twierdzić, że był daleko i go nie widział. Wpierdolił mu się centralnie przed maskę i ten musiał spierdalać na ogródek.

Ale jest ograniczenie do 140/120 więc przy dzwonie wina VVaginiarza
Zgłoś
EdekGarage 2024-10-15, 22:16
Kogucik_Bałamucik napisał/a:

chłopcze, mam niezawodnego Japończyka a nie niemieckiego 20 letniego psującego sie złoma jak ty

A konkretniej ?
Zgłoś
cezar910426 2024-10-15, 22:34 2
Młodzi audiarze i beemiarze to sort który rozstrzeliwałbym hurtowo za takie akcje
Zgłoś
vass 2024-10-15, 23:45 1
żmij napisał/a:

230 to jest taka prędkość, której nie spodziewam się na naszych drogach.
Trzeba być debilem bez wyobraźni, żeby tyle jechać po drodze publicznej.

Tyle legalnie można jechać w Rzeszy i nikt nie płacze z tego powodu.
Zgłoś
TwójCzarnyPan 2024-10-15, 23:51
vass napisał/a:

Owszem, ale tylko tam, gdzie są ku temu warunki, np. na autostradach trójpasmowych. Na dwupasmowych też, ale raczej tych z mniejszym ruchem. Wszędzie indziej jest zwykle ograniczenie do 130.
A zapierdalać to trzeba umieć.

[ Dodano: 2024-10-16, 00:00 ]
żmij napisał/a:

Duczki1234 napisał/a:

czas sprzedać passata 1,9 TDI

Nie wiem jak Passat, ale miałem kiedyś Golfa 1,9 TDI, wyciągał 210. Ale bezpieczne to nie było.

[ Dodano: 2024-10-16, 00:09 ]

chłopcze, mam niezawodnego Japończyka a nie niemieckiego 20 letniego psującego sie złoma jak ty

Akurat te 20-letnie się nie psują, ale trzeba o nie dbać. Problem w tym, że jeżdżą nimi cebulaki, którym szkoda na olej albo filtry powietrza "bo przecież jeździ, co będę zmieniał. A że dymi? Diesel musi dymić!" Nie, nie musi, Dymiący diesel to zjebany diesel, nawet 20-letni nie powinien dymić.
Zgłoś
Jarosławkaczyński 2024-10-16, 7:43 1

Niezawodnego japończyka hahah. Handlowiec w toyocie Aygo buahahahaah
Zgłoś
Cutanoid 2024-10-16, 9:45
Ziebaj napisał/a:

Przesiąć się dla dobra ogółu do pksu. Manewr wyprzedzania ma być dynamiczny i nie zagrażający innym uczestnikom, lusterka w aucie zapewne masz do ozdoby.

Jeżeli wyprzedzam pojazd który jedzie 100 na autostradzie a ja go wyprzedzam 140/160 zależy od potrzeby i gość mi najeżdża na dupe bo zapierdala 230 i dochodzi cie w moment przy takiej prędkości to jest mój problem ? Skąd ty się urwałeś dziecko jak przesiądziesz się z b1 na b to wróć.
Zgłoś
żmij 2024-10-16, 9:46
vass napisał/a:

W takim razie jedź się ścigać do rzeszy.
BTW; nawet u szwabów tyle to wolno jechać na autostradzie.
Zdarzenie miało miejsce na S14, jest to obwodnica Łodzi i Pabianic.
Zgłoś
Siriuz 2024-10-16, 11:49 1
Cutanoid napisał/a:

Jeżeli wyprzedzam pojazd który jedzie 100 na autostradzie a ja go wyprzedzam 140/160 zależy od potrzeby i gość mi najeżdża na dupe bo zapierdala 230 i dochodzi cie w moment przy takiej prędkości to jest mój problem ? Skąd ty się urwałeś dziecko jak przesiądziesz się z b1 na b to wróć.

Policz sobie to może wszystko na spokojnie. Wyprzedzając różnicą prędkości 40km/h robisz 10m/s względem wyprzedzanego pojazdu, więc na manewr potrzebujesz kilka sekund. Miedzy Twoim 140 a zbliżającym się 230 jest 90km/h różnicy, czyli zbliża się on do Ciebie z prędkością 25m/s. Ile metrów na autostradzie to dla Ciebie bezpieczny manewr? Toć nawet rekomenduje się zasadę 3 sekund, czyli przy prędkości 140km/h to daje 110m, czyli mając samochód w lusterku bliżej niż 110m w zasadzie nie powinieneś wykonywać manewru wyprzedzania.
Zgłoś
beeveer 2024-10-16, 11:53 1
Ja tam osobiście też lubię zapierdalać. jazda ponad 250 nie jest rzadkością. niestety, znając kondycję polskich kierowców, da się to robić tylko na absolutnie pustych odcinkach, z dala od wjazdów i zjazdów (bo ze zjazdu też potrafi często polaczek pod prąd wyskoczyć). przed każdym pojazdem z przodu trzeba zwolnić, bo nawet jak oprócz mnie jest tylko jedno auto, to ni stą ni zowąd potrafi zmienić nagle pas. i jakoś żyjemy, i wyobraźnia nie podpowiada mi w jaki sposób mógłbym kogoś (oprócz siebie w przypadku awarii) zabić
Zgłoś
Cutanoid 2024-10-16, 16:21
Siriuz napisał/a:

Policz sobie to może wszystko na spokojnie. Wyprzedzając różnicą prędkości 40km/h robisz 10m/s względem wyprzedzanego pojazdu, więc na manewr potrzebujesz kilka sekund. Miedzy Twoim 140 a zbliżającym się 230 jest 90km/h różnicy, czyli zbliża się on do Ciebie z prędkością 25m/s. Ile metrów na autostradzie to dla Ciebie bezpieczny manewr? Toć nawet rekomenduje się zasadę 3 sekund, czyli przy prędkości 140km/h to daje 110m, czyli mając samochód w lusterku bliżej niż 110m w zasadzie nie powinieneś wykonywać manewru wyprzedzania.

W zasadzie to to zapierdalajac 230 to chyba on łamie przepis a nie ja jadąc 140. Jeżeli byl daleko na tyle żeby bezpiecznie wykonać manewr wyprzedzania a debil zajedza na dupako to powtarzam Ci nadal on musi się dostosować do innych lamiac przepisy nie my do niego... A jak się pruje w dodatku to kwalifikuje się pod cięcie dachu. On łamie przepisy prędkością i opuszczaniem pojazdu nie ja wyprzedzając w momencie który jest bezpieczny dla mnie i dla osób wokół mnie. Czyli idąc twoim tokiem rozumowania majtczak jest dobry kierowca a rodzinka się wlekła tak ? To złodziej dostosowuje się do społeczeństwa a nie na odwrót panie kolego
Zgłoś
razak 2024-10-16, 19:47
żmij napisał/a:

Musisz bardzo mało poruszać się autostradami. Co chwilę widzę taką prędkość na A1 Łódź - Ostrava
Zgłoś
Siriuz 2024-10-16, 20:09
Cutanoid napisał/a:

W zasadzie to to zapierdalajac 230 to chyba on łamie przepis a nie ja jadąc 140. Jeżeli byl daleko na tyle żeby bezpiecznie wykonać manewr wyprzedzania a debil zajedza na dupako to powtarzam Ci nadal on musi się dostosować do innych lamiac przepisy nie my do niego... A jak się pruje w dodatku to kwalifikuje się pod cięcie dachu. On łamie przepisy prędkością i opuszczaniem pojazdu nie ja wyprzedzając w momencie który jest bezpieczny dla mnie i dla osób wokół mnie. Czyli idąc twoim tokiem rozumowania majtczak jest dobry kierowca a rodzinka się wlekła tak ? To złodziej dostosowuje się do społeczeństwa a nie na odwrót panie kolego

Przepisy drogowe często są kretyńskie. Gdyby były sensowne może ludzie by się do nich bardziej stosowali, ale są tworzone bezmyślnie, z biurokratycznego automatu i nie rzadko po to aby łupić ludzi. Co do Majtczaka to nie wiem co dokładnie tam się wydarzyło, czy to on stracił panowanie nad samochodem czy zajechano mu drogę... poza tym jechał w nocy, to całkiem inna historia.
Zgłoś
Ziebaj 2024-10-16, 21:44
Cutanoid napisał/a:

Jeżeli wyprzedzasz 140,160 auto jadące 100, dopuszczasz do sytuacji że ktoś Ci się wjebał na dupe tym bardziej PKS. Ale ty mi pachniesz takim co wpierdala się na lewy pas 200 metrów od auta poprzedzającego jadącego 100, ty wyciskasz 105 i jesteś królem szosy. Jak ten co się wjebał przed kaldi bo nie wie po co są lusterka w aucie. Jadąc ekspresówka bądź autostradą co chwilę wyprzedzając, cały czas jedno oko w lusterku i tyle w temacie.
Zgłoś
TwójCzarnyPan 2024-10-16, 22:29 1
Ziebaj napisał/a:

Jeżeli wyprzedzasz 140,160 auto jadące 100, dopuszczasz do sytuacji że ktoś Ci się wjebał na dupe tym bardziej PKS. Ale ty mi pachniesz takim co wpierdala się na lewy pas 200 metrów od auta poprzedzającego jadącego 100, ty wyciskasz 105 i jesteś królem szosy. Jak ten co się wjebał przed kaldi bo nie wie po co są lusterka w aucie. Jadąc ekspresówka bądź autostradą co chwilę wyprzedzając, cały czas jedno oko w lusterku i tyle w temacie.

A potrafisz sobie wyobrazić, że ktoś jest od 8 godzin w trasie i może być zwyczajnie po ludzku zmęczony? Bywają tygodnie, że robię 500-800 km dziennie. Pod koniec takiej trasy wolniej jadę, wolniej wyprzedzam i rzadziej patrzę w lusterka. Nie ze złośliwości, ale zwyczajnie jestem zmęczony. Wiem, że komuś, kto robi dziennie 50 km trudno to zrozumieć, ale chociaż spróbuj, to może będzie mniej wypadków.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem