📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:54
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
ttt666 napisał/a:
ty kurwa sam jesteś mudżin!!!!
Najbardziej zabawne jest to, że koleś najpierw napisał poprawnie 'murzyn' później edytował, ja pierdole
Sadyslaw napisał/a:
@up, nie chcialem wyjsc na rasiste
Przecież określenie 'murzyn' nie jest rasistowski ;]
@up, ale dwie opony skaczące po jezdni już tak dlatego "mudżin" wydał mi się odpowiedniejszą formą, by nie urazić sympatyków hebanu
Lashlo napisał/a:
ty kurwa sam jesteś mudżin!!!!
Najbardziej zabawne jest to, że koleś najpierw napisał poprawnie 'murzyn' później edytował, ja pierdole
ze niby ja ???!!!
moze idz juz spac bo zwidy masz
chyba nie musze tlumaczyc czym sie rozni opona od mudzina ??? jakby jednak ktos nie wiedzial to napsize, na opone jak sie zalozy lancuch to nie zaczyna rapowac
Lashlo napisał/a:
Większość gimnazjalistów tak ma- taki typ.
ttt666 napisał/a:
ze niby ja ???!!!
moze idz juz spac bo zwidy masz
Nie Ty, koleś - autor tematu, czytaj dokładnie I koniec offtopu.
Najbardziej zabawne jest to, że pisząc "mudżin" zamiast "murzyn" Do potencjalnie sadystycznego materiału dokładamy znęcanie się nad sadystami...
Sadyslaw napisał/a:
@up, nie chcialem wyjsc na rasiste
to wyszedłeś na idiotę
oni zawsze wiedzą kiedy jechać samochodem z włączoną kamerką
Post mi umknął, więc po raz kolejny twardo stwierdzam. Murzyn nie może być po gumijagodach. Gumisie były kolorowe, ale żaden nie był czarny...
[ Komentarz dodany przez: Linekk: 2010-09-13, 14:34 ]
Teraz bez caps locka nie powinien umknąć.
[ Komentarz dodany przez: Linekk: 2010-09-13, 14:34 ]
Teraz bez caps locka nie powinien umknąć.
dwie murzynki i do tego syjamskie marzenie wielu,ale nie moje
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów