📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
smc napisał/a:
CHWDP 100%
Bolku ze zwiędłą fujarką, a raczej kapiszonkiem, tyle ci zostało, czyli w zaciszu domowym napinanie swojej gogusiowatej klaty i pisanie tego typu tekstów w ten sposób desperacko próbując poprawić swoją nędzną samoocenę. Prawda jest jednak taka, że każdy gasi cię jak peta. Dokładnie tak jak ja to teraz z tobą zrobiłem 🤣
Jakby się w końcu wzięli do roboty to może później byśmy ich tu zobaczyli
Teraz pod ścianą leżą. Zwyczajny rzeczy bieg.
chris_33 napisał/a:
Bolku ze zwiędłą fujarką, a raczej kapiszonkiem, tyle ci zostało, czyli w zaciszu domowym napinanie swojej gogusiowatej klaty i pisanie tego typu tekstów w ten sposób desperacko próbując poprawić swoją nędzną samoocenę. Prawda jest jednak taka, że każdy gasi cię jak peta. Dokładnie tak jak ja to teraz z tobą zrobiłem 🤣
Jak znam życie, to tak na prawdę Ty jesteś Bolkiem ze zwiędłą fujarką i niską samooceną - a mocno przekłamane ego, które pokazałeś w ostatnim zdaniu mnie w tym utwierdza.
Faktycznie popełnili błąd stojąc w tym miejscu. Nikt normalny nie stoi w Ameryce Południowej.
chris_33 napisał/a:
Brak rozumu, jakim się wykazujesz jasno pokazuje 16-latka suchoklatesa, z małej miejscowości, który rozpoczął wakacje. Tak więc uważaj co piszesz, no może cię odwiedzić wąsaty wujek i przywróci ustawienia fabryczne.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów