18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 31 minut temu
📌 Konflikt izraelsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-12-24, 20:19
Dwóch sebiksów bije bezdomnego niepełnosprawnego, a Karyna stoi na czatach i nagrywa. Chłop stracił oko, złamany nos, itd.... Widać jak siurki mają kastety. Na portalu Trojmiasto, w ktorym opublikowano film, huczy w komentarzach, a na probilach fejsbukowych tych leszczy już też się wesoło robi. Internetowi detektywi ustalili już nawet adres tej nagrywającej lalki, więc to chyba kwestia czasu...

Zgłoś
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
D................s 2023-04-22, 12:48 2
Cezar1988 napisał/a:

Jakaś nowa pedalska moda z tymi nogawkami?

Białe czarnuchy po prostu . tak oznaczają przynależność do gównorasy .
Zgłoś
Scoo 2023-04-22, 12:59
Już patusy na dołku są. Jebać, tfu
Zgłoś
Bullet991 2023-04-22, 13:44
Przeca te pizdy chudoklatesy jebane nawet bic nie umieją
Zgłoś
ThunderZ 2023-04-22, 14:52 3
takie ścierwo wychowane na mefedronie to najgorsze zakały tego narodu...
Zgłoś
turor 2023-04-22, 15:41
deadwiking napisał/a:

Ja pierdole jakie suchary.... z taka wagą i budowa mogą bezdomnych bić, mój 15 letni syn by ich poskładał dwóch na raz.

Zastanów się jeszcze raz.

Mam nadzieję, że ona nie pójdzie siedzieć.
Dlaczego?
Bo po 5 czy iluś tam latach wyjdzie jej Seba i będzie chciał do niej wrócić. A ruchadełko będzie już miało innego właściciela i przelewy z 500+.
Zastanów się, co wtedy zrobi Seba ?
Zgłoś
Nabs 2023-04-22, 15:55 5

filmik z zatrzymania

źródło: facebook.com/permalink.php?story_fbid=pfbid02eWAbZatLNHXpbmoWmCsA2URZR...
Zgłoś
lary53 2023-04-22, 17:31
fiuu misiek za chwile psioche będzie lizać za współ..

"dobrze że twarze zamazali haha"
Zgłoś
a................a 2023-04-22, 18:00
Patusy złapane

Mężczyźni trafili do policyjnego aresztu, natomiast 16-latka została przewieziona do policyjnej izby dziecka. Podczas sprawdzania jej danych okazało się, że jest poszukiwana przez sąd rodzinny dla nieletnich, który wydał postanowienie o umieszczeniu jej w młodzieżowym ośrodku wychowawczym.

info
Zgłoś
D................s 2023-04-22, 18:47 1
motylekwbrzuchu napisał/a:

Gorzej, to najgorszy rodzaj gówna - gówno białorycerskie. Chory umysłowo i bezdomny chłopak podobno wysyłał jakieś sprośne wiadomości do tej raszpli, a te padalce postanowiły bronić honoru damy. Normalnie daleki jestem od takich osądów, ale tego małego kurwiszczaka ktoś powinien wziąć w obroty.

Przecież ta szmula ma wyraźnie w opisie zaznaczone na profilu - chętni , pisać . to napisał .
Zgłoś
Aramanga 2023-04-22, 19:47
deadwiking napisał/a:

Ja pierdole jakie suchary.... z taka wagą i budowa mogą bezdomnych bić, mój 15 letni syn by ich poskładał dwóch na raz.

Mój ma 14 i też by nie miał z nimi problemu. Takie zajścia trzeba piętnować powinni zęby wysrać.
Zgłoś
Wojownik12 2023-04-22, 19:52
Aramanga napisał/a:

Mój ma 14 i też by nie miał z nimi problemu. Takie zajścia trzeba piętnować powinni zęby wysrać.

a mój ma 7 lat i by wam najebał obu
Zgłoś
Antypolak666 2023-04-22, 20:24
Polusy patusy w dresach. Wstyd dla całej Europy!
Zgłoś
deejay89 2023-04-22, 21:02 2
Ajot napisał/a:

Wyborcy konfederacji leją wyborcę PiS-u...

ha tfu lewackie ścierwo
Zgłoś
p................k 2023-04-22, 21:04 1
Ja pierdole jakie dwa trolle
Zgłoś
Sawix 2023-04-22, 21:06
perun14 napisał/a:

wysyłać takich kozaczków na poligon, na ćwiczenia, ciekawe czy tam będą tacy odważni, a tfu na takich cweli.

Na jakie czwiczenia ? Do Bahmutu te ścierwa
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem