Szybka dwójka na plaży przykrycie tego warstwą piasku i znowu można się iść lansować przed dolores czy tam się opalać....to jest życie na zachodzie ....
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
BambiPMT napisał/a:
Kurwa hindusów szukasz. Na Fiacie jak Włosi przyjeżdżają to też w kucki na muszli. Obowiązkowo połamana i osrana deska.
we włoszech na parkingach i w zakładach pracy, bardzo często można spotkać kibel typu "małysz"
Zrobił to sprytnie jak jakiś kotek.
metyoo napisał/a:
we włoszech na parkingach i w zakładach pracy, bardzo często można spotkać kibel typu "małysz"
Weź kurwa nie mów. Piotr operacji kolana wchodzę do sracza na plaży w Caorle a tam dziura w ziemi. A po sraniu zajebiscie całe gówno obmywa kibelek i miejsce na nogi.
mateuszsick napisał/a:
Czy wszyscy śniadzi, ciapaci, gównoskurzy itd wszyscy w odcieniach sraczki mają jakiś problem ze sraniem w kiblu?
Mają, bo nie wiedzą, co to jest kibel.
kiełbasanasadzonychjajach napisał/a:
Mają, bo nie wiedzą, co to jest kibel.
I potem wchodzi armia takich debili, widzi takie wielkopańskie wynalazki jak kibel, i ładuje na czołg aby zabrać do siebie.
majeńka napisał/a:
I potem wchodzi armia takich debili, widzi takie wielkopańskie wynalazki jak kibel, i ładuje na czołg aby zabrać do siebie.
Kacapy kible zabierały bo myślały, że to porcelana do parzenia czaju.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów