📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
tubylcy juz przyzwyczajeni, lepiej sie odsunąć, bo po co mam sie poplamić
Raczej jeden z "kolegów" go wepchnął.
rzeczywiście? i jaka kara 2 latka czy 5 tylko ?
Utylizacja odpadów ?
Nauczyl sie, teraz sie juz nie bawi. Ja odkad umiem chodzic bylem uczony ze sie nie zbliza do krawedzi bo " wciagnie cie powietrze pod pociag " i chodz to nie prawda to sralem ze strachu i sie nie zblizalem.
emilwkpg napisał/a:
i chodz to nie prawda
serio, chodz?
może chciałeś napisać "choć" tylko się na wagary chodziło??
Halman napisał/a:
serio,
może chciałeś napisać "choć" tylko się na wagary chodziło??
Obie formy wyrazu są poprawne, używamy ich w innym kontekście. Chodź jest trybem rozkazującym trzeciej osoby l.p. od słowa chodzić. Choć to spójnik, który jest używany zamiennie do wyrazu chociaż.
Może i źle napisał ale akurat taki jebany degenerat jak ty powinien się ostatni przypierdalać do takich pierdół. Co przypierdolisz się do teraz do braku przecinków? To nie jest kurwa forum języka polskiego tko zbieranina pojebańcow co lubią oglądać ludzką krzywdę
Psychol86 napisał/a:
Może i źle napisał ale akurat taki jebany degenerat jak ty powinien się ostatni przypierdalać do takich pierdół. Co przypierdolisz się do teraz do braku przecinków? To nie jest kurwa forum języka polskiego tko zbieranina pojebańcow co lubią oglądać ludzką krzywdę
Zapomniałeś przecinka przed "ale" i po "Co"
Psychol86 napisał/a:
Może i źle napisał ale akurat taki jebany degenerat jak ty
nie ma to jak przyznać komuś rację ale dla wirtualnych piw próbować pojechać po nim przy okazji.. wiesz co? rozpędź się i pierdolnj głową w ścianę, może nie pomoże ale tobie już na pewno nie zaszkodzi.
Od kiedy zobaczyłem kilka zdarzeń takich jak te to czekając na pociąg czy metro zawsze ustawiam się tak żeby bezpośrednio za plecami mieć ścianę
jak to kurwa warszawa z tymi kolorowymi
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów