Dwubój polega na tym, że trzeba być dobrym w dwóch konkurencjach. Na końcu( od 1:53) truskawka na torcie : D
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
2 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
kurwa bym obejrzał ale z mym netem to kurwa nie możliwe
Kurwa że też nikt nie ma brawninga i nie zacznie ich ostrzeliwać...... Przeciesz jebane zwierzęta wszystko zniszczą ztratują i kto kurwa mądry daje im prawo jazdy....
Jedna drugiej wypiła pomyje z koryta i nie mogą dojść do ładu która
I taki element jeździ furami, o których absolwent studiów u nas może tylko pomarzyć. To się nie może dobrze skończyć. A co tego carmageddonu, to w 99% przypadków porównywalne straty są po obu stronach, tu nie ma wygranych.
Japierdole jak w GTA. I jeszcze ten hydrant no kurwa łap piwko uśmiałem się
silwerbalk napisał/a:
Kurwa że też nikt nie ma brawninga i nie zacznie ich ostrzeliwać...... Przeciesz jebane zwierzęta wszystko zniszczą ztratują i kto kurwa mądry daje im prawo jazdy....
ten sam gamoń, który robił Ci kartkówkę z ortografii.
Murzynki są dobre tylko w ruchaniu dlatego upadło niewolnictwo. Nie dlatego, że ktoś z nich zrobił bunt jak nasz elektryk i nagle murzyni są wolni. Niee, tylko po prostu przestali być efektywni. Nikomu się nie chciało z nimi użerać bo to chujowi pracownicy i znaleziono sposób aby zniewolić porządnych pracowników a jednocześnie sprawić, że czują się wolni. W związku z tym czarnuchy nie były już potrzebne i je wypuszczono. Nie przewidziano tylko tego, że się będą rozmnażać jak pojebani.
Aż mi się przypomniała gra Destruction Derby. Tylko, że tam nie można było walnąć w hydrant
bitka dwoch lasek wyglada jeszcze bardziej groteskowo niz wrestling po pierwsze to wali sie wroga wcymbal z zamknietej piesci zeby mu chociaz pizde pod oczami wyjebac a nie muci sie powietrze z liscia.
Kurwa wrzesień się zaczął a my tu mamy ciągle powtórki w telewizji
filmik zajebisty ale za hujowy cytat z hujowego hajto nie ma piwa
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów