📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:40
🔥
Przyjaciele
- teraz popularne
smc napisał/a:
I to bardzo dobra rzecz bo eliminuje agresywnych.Szkoda, że teraz jest tyle kamer, bo potem trzeba kupę siana wydawać na papuę. Mnie to kosztowało tylko 4500zł, bo po starej znajomości, ale dużo nie brakowało, bym miał przerwę w życiorysie.
Przyznaj się, za jakąż to honorną sprawę pobiłeś kogoś?
ptfuuu kacapski sebix jakim trzeba być śmieciem by zaczepiać typa z idącą kobietą !
Lewą wyjaśniał bo prawa by zabil
psotny_fiutek napisał/a:
Trochę przesadzasz ale z grubsza tak. Jak by sebki te dwa pozostałe na nogach nie były pizdami to nasz bohater miałby ciężko z trzema zdeterminowanymi do napierdalanki.
A że trafił na mocnych w gebie 70kilowych szczurów, i zastosował ''moją '' technikę (jebnąć pierwszy największemu kozakowi) wyszedł jako zwycięzca, pogromca sebastianów.
P.s Panna zapewne na początku go zjebie i bedzie się dąsać ale cipa już mokra... bo ma za gacha takiego kozaka
W domu pogromca dostanie od niej full service
Wiem że tak bedzie bo sam tak miałem.
Oni ogarniali kolegę aby przestał się rzucać bo za chwilę się przekona.
Jeden tam się pruł a wszyscy pozostali próbowali jak się dało załagodzić sytuację aby kolega nie wylądował na cmentarzu.
Jednemu się należał wpierdol i dostał. Pozostali zachowali się normalnie.
Ok, nie znamy kontekstu ale na nagraniu widać jak ten lamus pierwszy typa szturcha na oczach jego panny, potem kolega leci aby go zatrzymać.
Jeśli dla ciebie jest normalnym, aby widząc jak twój kolega się rzuca chuj wie o co do kogoś na ulicy, lecieć i napierdalać w obcego typa korzystając z przewagi liczebnej 3-1 to gratuluję.
Dla reszty normalnym jest zatrzymanie eskalacji sytuacji.
Wyskoczysz go kogoś, dostaniesz w łeb, źle upadniesz i kaplica albo warzywniak.
Nie dostaniesz w łeb, gość wyjmie kose i ci wbije w klate a potem kaplica.
Nie dostaniesz w łeb, gość nie ma kosy, dacie mu w łeb, źle upadnie i kryminał.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów