Musi to na Rusi, a w Polsce JAK-KTO-CHCE!!!Widać eksperci się wypowiadają. Gdybym taki prezent dostał, nawet w wieku 12 lat, to i tak bym jebał tą lalunie. Trzeba być późno dojrzewającym niedorozwojem, żeby nie kumać o co chodzi w takiej sytuacji.
Co ty kurwa w wieku 12lat chciałbyś zrobić ze słomką w gaciach? Bo nie wiem czy dobrze przeczytałem.
"Najlepszą formą obrony jest atak" - Adolf HitlerWidać eksperci się wypowiadają. Gdybym taki prezent dostał, nawet w wieku 12 lat, to i tak bym jebał tą lalunie. Trzeba być późno dojrzewającym niedorozwojem, żeby nie kumać o co chodzi w takiej sytuacji.
Teraz masz 15?
Gdybym taki prezent dostał, nawet w wieku 12 lat, to i tak bym jebał tą lalunie.
Ty w tym wieku nawet nie wiedziałeś co to cycek, a co dopiero seks
Yhy, tak, już to widzę jak w wieku 12 lat ruchałbyś striptizerki starsze od twoich ciotek, na dodatek przy ojcu.
Jeśli jest cyganem, to ruchałby nawet swoją matkę.
Chcieli z dzieciaka zawczasu zrobić samca alfa, a może skończyć się traumą na cała życie Przecież każdy zdrowy 12 latek zapewne już fantazjuje o kobietach, ale tutaj dochodzi uczucie zażenowania, które u młodych skutecznie krępuje zdrowe odruchy.
W 1728 roku August II Mocny sprezentował 16 letniemu Fryderykowi wychowywanemu w surowych kalwinistycznych zasadach(tak Fryderykowi II Wielkiemu) pokaz żywych obrazów utworzonych z nagich kobiet co wywarło na nim takie silne wrażenie, że stracił zainteresowanie kobietami na całe życie. Może nie robiły mu lapdance ani twerkingu przed książęcą twarzą ale rzeczywiście należy uważać z takimi "pokazami" przed niedojrzałymi umysłami
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów