18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 11:41
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-02, 21:59
nowynick 2017-12-27, 11:57 33
Dzieciak chyba nie za bardzo wie co ma robić

Ja byłbym zachwycony tymi panienkami TERAZ, ale w wieku 12 lat to taka 30stka to była dla mnie geriatria Może jakby dostał panienki w bardziej zbliżonym do niego wieku (chociaż w takim przypadku prokurator to już na bank by był, a tak to się może jakoś tatuś wyłga), a tak? Kobiety w wieku jego ciotki, które go w cyca wtulają ku uciesze innych gości...
Zgłoś
~Conscribo 2017-12-27, 12:08 14
za jakieś 3 lata, to chłopak byłby w niebie, a teraz to chuj go tam wie co mu się w głowie zakotłowało, bo nie wyglądał ma zadowolonego

Nie lubię hejterów. I trolli.
Zgłoś
8michal7 2017-12-27, 12:17 24
Toż to może mieć odwrotny skutek. Jeszcze pedałem zostanie na stare lata.
Zgłoś
Wiewór 2017-12-27, 12:42 53
W tym wieku to by się bardziej cieszył jakby dostał Lego pociąg.

Każdy myślący człowiek jest ateistą.
-Ernest Hemingway

Zgłoś
Szparas 2017-12-27, 12:54 4
Czy w Ameryce to nie jest taka trochę pedofilia?
Zgłoś
mygyry 2017-12-27, 12:55 45
Abraxus napisał/a:

Jak tata dobrze zapłacił to ona też pociągnie
Zgłoś
szpajder 2017-12-27, 13:07 112
Szparas napisał/a:

Czy w Ameryce to nie jest taka trochę pedofilia?

Prawie na całym świecie jest. Wyobraźmy sobie 12 letnią dziewczynkę i striptizerów... Pedofilia działa tylko w jedną stronę

"it is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society"
Zgłoś
KillerLaugh 2017-12-27, 13:20 14
Chcieli z dzieciaka zawczasu zrobić samca alfa, a może skończyć się traumą na cała życie Przecież każdy zdrowy 12 latek zapewne już fantazjuje o kobietach, ale tutaj dochodzi uczucie zażenowania, które u młodych skutecznie krępuje zdrowe odruchy.
Zgłoś
andrzejrobert75 2017-12-27, 13:24 6
stanie się psychopatycznym mordercą gwałcicielem striptizerek
Zgłoś
Joystick466 2017-12-27, 13:36
Widać eksperci się wypowiadają. Gdybym taki prezent dostał, nawet w wieku 12 lat, to i tak bym jebał tą lalunie. Trzeba być późno dojrzewającym niedorozwojem, żeby nie kumać o co chodzi w takiej sytuacji.
Zgłoś
nowynick 2017-12-27, 13:41 16
szpajder napisał/a:

Prawie na całym świecie jest. Wyobraźmy sobie 12 letnią dziewczynkę i striptizerów... Pedofilia działa tylko w jedną stronę

nie, nie działa. Jak do tatusia nie wpadną policemany to będę w ciężkim szoku. Jeszcze jakby to zorganizowali bez nagrywania i upubliczniania... Ale w dzisiejszych czasach bez namysłu publikuje się wszystko. Przestępstwa (takie jak na filmie) również i jestem niemal 100% pewny, że tatuś zdrowo beknie (jedyne co go może ratować to w chuj hajsu). Ok. dla większości z nas dzieciak dostał zajebisty prezent, tyle, że o te kilka lat za wcześnie...

Joystick466 napisał/a:

Widać eksperci się wypowiadają. Gdybym taki prezent dostał, nawet w wieku 12 lat, to i tak bym jebał tą lalunie. Trzeba być późno dojrzewającym niedorozwojem, żeby nie kumać o co chodzi w takiej sytuacji.

Ty byś do dzisiaj nie wiedział co robić
Zgłoś
Dexterous 2017-12-27, 13:44 2
Abraxus napisał/a:

Ja tam nadal bardziej bym się cieszył z Lego

A jeszcze jakby to były mindstorms...

Слава Україні! Героям слава!
Zgłoś
johnnyy 2017-12-27, 14:05
Nie to żebym zazdroscil mimo że jest czego ale na dwunaste urodziny osobiście wolalbym inny prezent dostać... więc starego trochę poniosło...
Zgłoś
daviden 2017-12-27, 14:06 1
Nic tylko czekać aż się zaćpie albo zachleje tak jak większość tych co dostali w chuj chajsu za młodu i zero kontroli
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów