opowieść o człowieku uzależnionym od denaturatu czyli ,,dykty"
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
A pewnie życie zrobi mu psikusa i nie pożyje rok, ale pięć lat.
Za moje pieniądze chuj żyje... i jeszcze kurwa źle bo 550zł co miesiąc dostaje.... A państwo jeszcze tym chujom pomaga w nałogu, bo teraz dykta bezpieczna i pare groszy kosztuje. Usypiać w pizdu jak zwierzęta!
za mało kurwa
Każdy taki człowiek to osobna tragedia.... Szkoda gostka Wałbrzych mam niedaleko podrzucę mu ze dwa kartony dykty.
Zimny Chirurg niestety zamarzł bodajże w tamtym roku :/
Cała prawda o Wałbrzychu w tym filmiku jest ukazana ;]
Cała prawda o Wałbrzychu w tym filmiku jest ukazana ;]
Wałbrzych ofc!
spoko, że każde "Kurwa" jest z dużej litery, widac, że dla autora filmiku te słowo ma wielką wartość
Smutne jest to, że wszyscy robimy na całą bandę takich degeneratów po to, aby mogli kupić dykty za 550zł !!!
BDrummer napisał/a:
"W Polsce do denaturatu dodaje się obecnie duże ilości kwasu acetylosalicylowego, co nadaje mu wyjątkowo gorzki smak mający odstraszać od spożycia"
Wiki. Krótko mówiąc teraz dykta jest skurwiale gorzka, wczesniej była trująca.
Kwas acetylosalicylowy, o ile pamiętam, to podstawowy skladnik leków na ból głowy. czyli opyla sie walić dykte - łeb nie będzie napierdalać^^
Co do takich meneli - kasa i zapomogi nie jest i nie będzie dla nich rozwiązaniem. Tak samo mieszkania kwaterunkowe, ja pierdole. Tu trzeba takiej motywacji jak dla Dżejsona a nie kurwa "masz zapomoge i spierdalaj" bo wiadomo, że to bedzie przepite.. Ale państwo woli dać jednostce 550zł niż zebrac cala kasę do kupy i zrobić porządny program dla wyleczenia grupy ludzi z tego czy innego gówna.
Krwawy napisał/a:
Takie realia.. często te zluce pijaki pija by nie zdechnąć pija bo muszą.. dla tego takie osoby się zabija by skrócić im cierpienie
nikt nie chce umierać gdy wie ,ze może jeszcze żyć
mówicie , " niech weźmie się do roboty" , słyszeliście - nie jest zarejestrowany w urzędzie , jakby ktoś mu dał robotę pewnie by wziął, tylko czekała by go walka on vs nałóg
A hejterki i tak hejtują - słyszeliście - był zapowiadającym sie piłkarzem , więc każdego z was może to czekać i bd tylko wspominać jak smialiście się z takich jak on na sadolu
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów