opowieść o człowieku uzależnionym od denaturatu czyli ,,dykty"
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ambitny denat, ma świadomość swojego położenia.
Ale to nie "Trudne sprawy" tylko sadistic, każdy tu chce zobaczyć owego żula jak polewa się dyktą i podpala...
Ale to nie "Trudne sprawy" tylko sadistic, każdy tu chce zobaczyć owego żula jak polewa się dyktą i podpala...
"Dadzą mi w poniedziałek 550 zł i myślą, że mi to starczy na wszystko" - to nie bierz kurwa jak nie pasuje. Jasne, problemem nie jest to, że facet jest zapijaczonym menelem tylko to, że naród mu płaci za mało pieniędzy.
Kurwa aż się boje też mam na imię Darek...
Sadol czy nie ale szkoda człowieka kurwa .
No ale jak on to pije skoro "purpura Paryża" jest skażona ? Jakiś sposób na przefiltrowanie tego ma? Bo jak nie to się dziwie że po paru dniach nie zdechł.
Takie realia.. często te zluce pijaki pija by nie zdechnąć pija bo muszą.. dla tego takie osoby się zabija by skrócić im cierpienie
"a kto mi da na sok" ..... a może po prostu czas na pracę ? a nie czekać na marne 550 pln-ów
i nie przyjmuje pieprzenia że pracy nie ma
i nie przyjmuje pieprzenia że pracy nie ma
Zrobiło mi się prawie go żal. Brakuje tu jeszcze jakiejś smutnej muzyczki. Ten koleś jest genetycznym patolem. Pisał, że miał kasę i bawił się w wąchanie kleju i dawał po strunach jakimś kompotem.
Najlepsza jest jego rada na koniec. Dobrze, że to powiedział, bo już biegłem po dykte.
Najlepsza jest jego rada na koniec. Dobrze, że to powiedział, bo już biegłem po dykte.
Kto mu każe pić... Chleje to jego wina i gdzieś mam to czy 550 zł mu starczy czy nie, jak by nie chlał, to by robotę znalazł i by jakoś się wiodło. A jak chce się truć to proszę bardzo.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów