opowieść o człowieku uzależnionym od denaturatu czyli ,,dykty"
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
donwasyle napisał/a:
no i kurwa takie chuje nic nie robią tylko narUzekają
ja pierdole może i 550 zł to marne grosze ale żeby taki chuj jeszcze narzekał, że na chleb nie ma jak woli kupić szlugi i pierdolnąć 2 dykty
ale Ty chyba kurwa czegos nie rozumiesz. on jest UZALEZNIONY, myslisz ze to tylko takie gadanie, ze ludzie sobie robia jajca, ze alkohol uzaleznia? otoz nie, moze Cie zaskocze, ale alkohol naprawde uzaleznia. zdziwiony?
nie moze i nie da rady sam od tak przestac pic, mowil ze ma "padaczke", chodzilo pewnie o delirke - organizm sie domaga bo jest UZALEZNIONY (slowo - klucz, pamietasz?). potrzebuje pomocy, odwyku i silnej woli, wtedy moze da rade.
donwasyle napisał/a:
no i kurwa takie chuje nic nie robią tylko narzekają
ja pierdole może i 550 zł to marne grosze ale żeby taki chuj jeszcze narzekał, że na chleb nie ma jak woli kupić szlugi i pierdolnąć 2 dykty
Kolejny który nie rozumie że On jest UZALEŻNIONY...
Niektórzy nie rozumieją chyba, że jeśli ktoś jest uzależniony, to jego sprawa - ale jeśli swoim uzależnieniem krzywdzi innych ludzi to powinien swoje uzaleznienie ograniczyć bądź zwalczyć. Taki menel który jest wrzodem, albo niech idzie na terapie - wtedy kasa sie należy - albo na szafot. Jestem za dodatkami socjalnymi i zapomogami bo każdemu może sie powinąć noga. Ale jeśli kasa z zapomogi przez 10 lat do końca życia bumelanta ma iśc na denat a nie terapie to zalecam szafot a nie socjal.
Ps. Moderom zalecam przeczytanie regulaminu i albo stosowanie go KONSEKWENTNIE, albo wcale.
Ps. Moderom zalecam przeczytanie regulaminu i albo stosowanie go KONSEKWENTNIE, albo wcale.
jaczuro napisał/a:
ok
za twój komentarz "kurwa, moderzy wy cwele, jak ja pisalem Dużymi Literami to dostawalem warna albo bana złamasy" otrzymujesz nagrodę
4.5. Serwis Sadistic.pl nie uznaje cenzury i tematów tabu. Jednak komentarze podszyte nienawiścią, jawny rasizm oraz obrażanie innych Użytkowników są niemile widziane i będą usuwane, a ich autorzy będą karani ostrzeżeniem lub blokadą konta.
Jakoś w twoim profilu nie widać żebyś dostał bana albo ostrzeżenie za capslocka
Dziękuję. Za użycie capsa w ostatnim poście poproszę drugiego warna, za post nie w temacie trzeciego a bana 24 dla przykładu.
Ps. Tylko konkretnie do wszystkich proszę podchodzić, bo irytuje niesamowicie jak za bzdure kasuje się komuś posta...
(bo to drugie konto)
Ps. Tylko konkretnie do wszystkich proszę podchodzić, bo irytuje niesamowicie jak za bzdure kasuje się komuś posta...
(bo to drugie konto)
jaczuro napisał/a:
masz pretensje, że skasowałem ci posta w którym wyzywasz moderatorów...
gdybyś siedział cicho i nie marudził, to nie byłoby ostrzeżenia.
jaczuro napisał/a:
(bo to drugie konto)
i kto tu ma kurwa poczytać regulamin?
2.5. Jedna osoba może posiadać w serwisie Sadistic.pl tylko jedno konto.
Nie znaczy to, że pierwsze jeszcze istnieje.... Ale dobra, bo zaraz będze, że offtop
Ide sie napić...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów