Uwaga bo plecy pierdolną ;D
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
On robil posladki
pesanserinusminor napisał/a:
amatorszczyzna, tak się ćwiczy na dzielni:
właśnie uświadomiłeś mi gdzie robiłem błędy w moim treningu... Nic dziwnego, że nie mam 5.0 na kablu... I znowu wszystko kurwa od zera...
A wy sadysci na ilu ćwiczycie martwy?oczywiście poprawnie
Chuj z kręgosłupem, jak mu spadnie to cały parkiet spierodli pod ściany...
Nie ma to jak kozak,se odjebał meblościankę i panele sufitowe,strój na siłkę też elegancki,co to jest Animal,czy Gorilla Wear?Kurwa napinka lepsza,niż guma w gaciach,co tym człowiekiem powodowało,że jeszcze to nagrał,wstyd mu powinno być,za ryj,za tą pierdoloną piżamę,za tą sztangę chujową,za to,że robi to u starej w pokoiku,a przede wszystkim za technikę.
... boszeeee jaki PRL w domu, pewno jest tak biedny że w poniedziałki do pracy chodzi
Co za dzięcioł.
Mam siłownię w domu i RAZ poszedłem w sandałkach na nią bo chciałem szybko poćwiczyć z braku czasu - skończyło się całkowicie rozjebanym dużym palcem u nogi i paznokciem w kawałkach - ten kolunio jeszcze rucha tę sztangę na bosaka. No w sumie jak bzykać to tylko bez skarpet.
Ja pierdole, już gorzej technicznie i kręgosłupojebnie się nie dało tego wykonać?!
Bolą mnie plecy od patrzenia, założyłby se idiota mniejszy ciężar i zrobił coś z sensem
Bolą mnie plecy od patrzenia, założyłby se idiota mniejszy ciężar i zrobił coś z sensem
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów