Każde miejsce jest dobre na jebanko
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Pierdoleni filmowcy nie dadzą ludziom spokoju tylko szukają wrażeń. Ja bym wstał pierdolnął mu w łeb i wrócił dokończyć co zacząłem
@UP
Tak bys sie zachowal bo zdajesz sobie sprawe ze Twoi starzy wlasnie tak cie zrobili, pod jakims monopolowym, albo na dworcu lub innym monarze
Tak bys sie zachowal bo zdajesz sobie sprawe ze Twoi starzy wlasnie tak cie zrobili, pod jakims monopolowym, albo na dworcu lub innym monarze
a ja bym powiedział że nie każde miejsce jest dobre na jebanko, coś nas powinno odróżniać od zwierząt, ale jak wiadomo nie wszyscy tak uważają.
hihihihih zaskoczeni w łóżku
Ta, film już był i ktoś nawet napisał o tym ze wygląda jak Lahey.
To że ktoś czegoś nie widział 'bo nie siedzi ciągle i przegląda tylko sadistic' nie znaczy ze mamy kurwa dublować co kilkanaście dni.
To że ktoś czegoś nie widział 'bo nie siedzi ciągle i przegląda tylko sadistic' nie znaczy ze mamy kurwa dublować co kilkanaście dni.
Zezwierzęcenie. Gdybyśmy żyli w środku dżungli 20 tys lat temu to nie widziałbym w tym nic złego, ale cywilizacja ma swoje niezbywalne zasady, do cholery!
a może akurat mieli fantazję na miejsce publiczne. Rucha to rucha, na chuj drążyć temat?
JADoktor, żebyś stał chuju koło mnie i to powiedział to byś internetwy cwaniaku stracił zęby i błagał o litość. śmieciu nie obrażaj rodziców bo cie chuj jasny trafi
@up: ohoho, jaki groźny!
Pozdrów mamę ode mnie, będzie wiedziała o kogo chodzi
Pozdrów mamę ode mnie, będzie wiedziała o kogo chodzi
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów