📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
QbaSz1 napisał/a:
Myslisz, że koleś wybierze się na polskie ulice?Moim zdaniem, zanim zdąży cokolwiek zrobić to mu tą kosę ukradną
Z tego co się orientuje, to gość właśnie pochodzi z polskich ulic.
Jeśli ktoś ma nóż a ty nie to spierdalasz.
Ne trzeba tajnych technik żeby kogoś zajebać -.-
Ne trzeba tajnych technik żeby kogoś zajebać -.-
krasnal_hałabała napisał/a:
,chociaż właściwie to życie najlepiej ratują szybkie nogi, mocne serce i płuca oraz umiejętność pokonywania przeszkód,(...)
Widzę że dwie z czterech zasad krav magi są Ci znane:
zasad samoobrony Krav Maga:
1. Unikaj niebezpiecznych miejsc i sytuacji.
2. Gdy znajdziesz się w niebezpiecznym miejscu lub sytuacji jak najszybciej się oddal.
Ps. Dzięki tej technice mój kumpel ( pływanie sportowe i karate) "pokonał" 3 dresów
Oo widzę że Wing Chun dalej na propsie
A co do ultrasów Krav Magi - jako goje macie mocno osłabioną wersję Krav.
A co do ultrasów Krav Magi - jako goje macie mocno osłabioną wersję Krav.
Na treningach i ustawianych akcjach zawsze ładnie to wygląda, ale jak idziesz sobie nie spodziewając się, pierdolisz przez telefon, a koleś z naprzeciwka wpierdoli ci kosę z partyzanta w wątrobę to na chuj te umiejętności się zdadzą
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów