📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Zajebista umiejętność chłop pół życia uczy się jak szybko wymachiwać nożem i może to teraz wykorzystać np. zajebiście szybko pokroić cebulę.
Piwo za cytat Petersona
Może najpierw naucz się pisać, a potem wrzucaj filmy?
Atakuje nożem a jak go złapią to pójdzie siedzieć tak samo jak za zastrzelenie czy zajebanie cegłą.
I ta nazistowska muza
Mistrzowie Sztuk Walki czy to wręcz czy to bronią, u których na treningach nie ćwiczy się z oporującym przeciwnikiem to marni mistrzowie którzy niszczą własną sztukę walki ponieważ ich uczniowie są nieskuteczni w boju. Jak powiedział pewien Mistrz Karate Shotokan który prowadzi pogadanki o sztukach walki na YT "Dzisiejsi trenerzy sztuk walki są marni a dzisiejsi adepci sztuk walki nic nie wynoszą z treningów", trudno dzisiaj znaleźć dobrego trenera który naprawdę nauczy czegoś co może uratować życie, chociaż właściwie to życie najlepiej ratują szybkie nogi, mocne serce i płuca oraz umiejętność pokonywania przeszkód, ewentualnie perswazja i umiejętność manipulacji ale to już hardcore.
krasnal_hałabała napisał/a:
to życie najlepiej ratują szybkie nogi, mocne serce i płuca oraz umiejętność pokonywania przeszkód, ewentualnie perswazja i umiejętność manipulacji ale to już hardcore.
Albo pistolet. Do obsługi którego wystarczy około 40 godzin nauki.
Miles87 napisał/a:
Zajebista umiejętność chłop pół życia uczy się jak szybko wymachiwać nożem i może to teraz wykorzystać np. zajebiście szybko pokroić cebulę.
Myslisz, że koleś wybierze się na polskie ulice?Moim zdaniem, zanim zdąży cokolwiek zrobić to mu tą kosę ukradną
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów