📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Nie chciał bym być w skórze kierowcy, kiedy ci ludzie go dopadną.
Urwanie kutasa murowane.
Urwanie kutasa murowane.
podobno to jakiś zbiegły więzień zajebał to auto, no bo przecież nikt z oficjeli rządowych by tak nie pojechał
Geny mi w mózgu namieszały, żebym odczuwał wolę bożą, chujki se wykombinowały, że tym sposobem się rozmnożą.Tylko, że mózg też ma metody, żeby zjeść ciastko i je mieć, podwiąże se nasieniowody i mogą sobie kurwa chcieć.
wjechał w nich jak w paczkę draży
… sarkazmu się chwyta.
CARMAGEDON!! Panie szofer.. gaaazuu!
z tego co widzialem na necie to sluzby i wladze sie nie pierdola z kuklami na ulicy
jak dla mnie zajebiscie ;d
Iran, Irak, Liban itd. wszystkie te kraje byly piekne i bogate jak rzadzil w nich gubernator lub jakis krol arabski. Ale brudasom zachcialo sie demokracji i teraz wszedzie maja islamski burdel. To samo bedzie w Egipcie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów