📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
krisman1981 napisał/a:
Też jestem pracuje w ochronie i śmieci z problemami traktuje strzałem w ryj a później za nogę i za drzwi lub teren prywatny i dlatego też często zmieniam pracę bo posrani katolicy zawsze płaczą po takiej akcji
Katolicy? Jebać katoli, ale to transku****on nazywa takich jak Ty śmieciami...
C0C0JUMBO napisał/a:
Przydał by się młot, ale taki fest półtora kilowy
Zapewniam Cię, że młoteczek 20 dekowy spokojnie wystarczy, żeby zutylizować tego kobieta. Jeszcze nie teraz, ale nastąpi to kiedyś na pewno. Jeszcze nie dzisiaj...
i pozniej dziwie sie, ze ludzie sa dla siebie nieuprzejmi w tym kraju, przez takich ludzikow jak ta sepleniaca baba...
debaser napisał/a:
i pozniej dziwie sie, ze ludzie sa dla siebie nieuprzejmi w tym kraju, przez takich ludzikow jak ta sepleniaca baba...
Dyskusja pewnego znanego kobieta z ochroniarzem...
Ile wypiłeś przed wymyśleniem tego tytułu???
Rafał przestań prowokować ludzi. Przebrałeś się w damskie ciuchy i fisiujesz. Poszedłeś z psem do galerii i powinieneś dostać w pysk tak, że broda nie będzie ci rosła przez pół roku, co na pewno jest ci na rękę.
aaaaaaaaaaaaaa napisał/a:
Dyskusja pewnego znanego kobieta z ochroniarzem...
Miałbyś chociaż trochę mózgu to byś się domyśliła o co chodzi z opisem...
jesteśmy w Polsce a nie żadnej obsranej skandynawi itp więc tu się nie mówi na ty, po co on w ogóle dyskutuje z tym gównem, nie chce wyjść dobrowolnie z budynku to się dzwoni po policje i tyle
Maras0803 napisał/a:
Miałbyś chociaż trochę mózgu...
Jest taka skuteczna metoda leczenia niedojebania. Trzeba pierdolnąć sobie barana z przytupem.
Więc spróbuj pierdolnąć sobie barana z przytupem, może ci się poprawi.
Rafa-Laola.
Dobrze, że nie jesteśmy w tej Szwecji, czy tam Francji. Jeszcze jest u nas szansa, że takie chamskie osobniki się będzie leczyć, a nie "tolerować".
aaaaaaaaaaaaaa napisał/a:
Jest taka skuteczna metoda leczenia niedojebania. Trzeba pierdolnąć sobie barana z przytupem.
Więc spróbuj pierdolnąć sobie barana z przytupem, może ci się poprawi.
Tobie nie pomogło, więc chujowe masz te patenty.
dudidudi napisał/a:
pizda a nie cieć. dlaczego wszyscy sie boją tego pierdolonego przebierańca
Tu nie chodzi o strach, lecz o konsekwencje. Niestety każdy chciał by te gówno zajebac na miejscu ale po co iść siedzieć w więzieniu. Gościu by jej wyjebał ale po co ma trącić robotę?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów