Też jestem pracuje w ochronie i śmieci z problemami traktuje strzałem w ryj a później za nogę i za drzwi lub teren prywatny i dlatego też często zmieniam pracę bo posrani katolicy zawsze płaczą po takiej akcji
Katolicy? Jebać katoli, ale to transku****on nazywa takich jak Ty śmieciami...
Przydał by się młot, ale taki fest półtora kilowy
Zapewniam Cię, że młoteczek 20 dekowy spokojnie wystarczy, żeby zutylizować tego kobieta. Jeszcze nie teraz, ale nastąpi to kiedyś na pewno. Jeszcze nie dzisiaj...
Dyskusja pewnego znanego kobieta z ochroniarzem...
Ile wypiłeś przed wymyśleniem tego tytułu???
Miałbyś chociaż trochę mózgu to byś się domyśliła o co chodzi z opisem...
Miałbyś chociaż trochę mózgu...
Jest taka skuteczna metoda leczenia niedojebania. Trzeba pierdolnąć sobie barana z przytupem.
Więc spróbuj pierdolnąć sobie barana z przytupem, może ci się poprawi.
Ja, nieosoba niechcąca dwójmyśleć co dzień popełniam myślozbrodnię. Jedynym dwa plus słusznym plusczynem jest użycie nowomowy zamiast staromowy w opisie.Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.
Jest taka skuteczna metoda leczenia niedojebania. Trzeba pierdolnąć sobie barana z przytupem.
Więc spróbuj pierdolnąć sobie barana z przytupem, może ci się poprawi.
Tobie nie pomogło, więc chujowe masz te patenty.
pizda a nie cieć. dlaczego wszyscy sie boją tego pierdolonego przebierańca
Tu nie chodzi o strach, lecz o konsekwencje. Niestety każdy chciał by te gówno zajebac na miejscu ale po co iść siedzieć w więzieniu. Gościu by jej wyjebał ale po co ma trącić robotę?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów