📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:17
🔥
Jak tam na froncie?
- teraz popularne

Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
p🤬da a nie cieć. dlaczego wszyscy sie boją tego p🤬lonego przebierańca
Jak ja bym temu Falafali wyj🤬 gonga . C🤬j mnie jasny strzeli zaraz !!!
kampton napisał/a:
Miej ty godność i nie wrzucaj takich pedałów
Jesteśmy w Unii ... Jesteś transo-homofobem? Pewnie to urywek nagrania wyrwany z kontekstu, nie wiemy co mówił wcześniej ochroniarz... Trolololo

C0C0JUMBO napisał/a:
Przydał by się młot, ale taki fest półtora kilowy
Raczej pneumatyczny.
dlaczego te smiecie nie maja oficjalnie zadnego kkto sime zqa nich podpisze ? proste, bo sa oplacani z zachodu
K🤬a, że ja nigdy nie mogę trafić na takie coś . Lałbym jak faceta. Yyyy k🤬a...
C🤬lik. Oby mu ktoś taki wyp🤬ol spuścił żeby mu się odechciało obnisic z tym. W domu niech wkłada sobie w dupe co chce. Tfuuu
Powinien ktoś pomóc gościowi pozwać tego przebierańca i ciągać po sądach o zniesławienie.
Za nazwanie go śmieciem od razu za szmaty i za drzwi
Jak kolesia by wyj🤬i załatwie mu robotę od ręki
Jak kolesia by wyj🤬i załatwie mu robotę od ręki

Też jestem pracuje w ochronie i śmieci z problemami traktuje strzałem w ryj a później za nogę i za drzwi lub teren prywatny i dlatego też często zmieniam pracę bo posrani katolicy zawsze płaczą po takiej akcji
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie