📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
pizda a nie cieć. dlaczego wszyscy sie boją tego pierdolonego przebierańca
Jak ja bym temu Falafali wyjebal gonga . Chuj mnie jasny strzeli zaraz !!!
kampton napisał/a:
Miej ty godność i nie wrzucaj takich pedałów
Jesteśmy w Unii ... Jesteś transo-homofobem? Pewnie to urywek nagrania wyrwany z kontekstu, nie wiemy co mówił wcześniej ochroniarz... Trolololo
dlaczego te smiecie nie maja oficjalnie zadnego kkto sime zqa nich podpisze ? proste, bo sa oplacani z zachodu
Kurwa, że ja nigdy nie mogę trafić na takie coś . Lałbym jak faceta. Yyyy kurwa...
Halman nie wkurwiaj ludzi przed obiadem
Cwelik. Oby mu ktoś taki wypierdol spuścił żeby mu się odechciało obnisic z tym. W domu niech wkłada sobie w dupe co chce. Tfuuu
Kurwa to jebane coś chyba okresu dostało.
Jak kolesia by wyjebali załatwie mu robotę od ręki
Jak kolesia by wyjebali załatwie mu robotę od ręki
Też jestem pracuje w ochronie i śmieci z problemami traktuje strzałem w ryj a później za nogę i za drzwi lub teren prywatny i dlatego też często zmieniam pracę bo posrani katolicy zawsze płaczą po takiej akcji
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów