📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
8 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:47
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Myslalem ze z klamki go ten drugi odjebal...dopiero za drugim razem zobaczylem jak go maly dwoma wylaczyl. Maladziec !
Kitajec tak szybko sprawę wyjaśnił, że na początku cofnąłem aby zobaczyć gdzie ten drugi go trafił z pistoletu
Klasa strzał. Wysoki mięśniak skasowany jednym dyszlem. Pajac mniemający, że jest niezniszczalny padł jak krowie gówno.
dwa szybie na napakowanego mameda wystarczyło strjelok był już niepotrzebny
energia2013 napisał/a:
Klasa strzał. Wysoki mięśniak skasowany jednym dyszlem. Pajac mniemający, że jest niezniszczalny padł jak krowie gówno.
Z zaskoczenia to zwykła pizde znokaltuje.
r061071 napisał/a:
dwa szybie na napakowanego mameda wystarczyło strjelok był już niepotrzebny
Nigdy nie byłem potrzebny...
Przez moment nie wiedziałem kto tam stoi na bramce
Szkoda tylko, że ta klamka się nagrała na CCTV, bo koleś go profesjonalne ustrzelił Przypomina mi to pewnien pojedynek.
Szkoda tylko, że ta klamka się nagrała na CCTV, bo koleś go profesjonalne ustrzelił Przypomina mi to pewnien pojedynek.
Sajlenthill napisał/a:
Z zaskoczenia to zwykła pizde znokaltuje.
Jak nie ma się mięśni ani masy, to warto mieć spryt, większych od siebie trzeba atakować właśnie z zaskoczenia, bo niby jak słabszy fizycznie ma z takim wygrać?
energia2013 napisał/a:
Musisz mieć sporo zwierząt lub Doktor Quinn prenumerować.
ja tam widzę, że ten drugi chciał koniecznie użyć tego pistoletu
bakus1233 napisał/a:
Jak nie ma się mięśni ani masy, to warto mieć spryt, większych od siebie trzeba atakować właśnie z zaskoczenia, bo niby jak słabszy fizycznie ma z takim wygrać?
Dla mnie to nie spryt tylko zachowanie godne osiedlowego pajaca. Ćwiczę 8lat boks i mogę powiedzieć, że każdy co dostaje na szczękę zalicza glebę. Dla mnie jest zwykła pizda, która nie potrafi się bic
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów