📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:54
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
zobaczymy go na hardzie
Rozdupcają mnie ludzie, którzy marzą o podróży do Brazylii i uważają ten kraj za raj z błękitnym morzem.
Jebane ścierwo, bo złodziejem go nazwać nie można... Porządny złodziej ma zasady, i gwarantuję Wam, że porządny złodziej nie okradnie matki z dzieckiem. Amen.
Kobita oddała torebkę i zakupy bez większych problemów a potem goni złodzieja. Fuck logic.
W Kabulu jest lepiej niż w Paryżu bo wszystkie brudasy z Kabula siedzą w Paryżu
Salieri16000 napisał/a:
j***ne ścierwo, bo złodziejem go nazwać nie można... Porządny złodziej ma zasady, i gwarantuję Wam, że porządny złodziej nie okradnie matki z dzieckiem. Amen.
Masz racje. Szanuj się.
IOI napisał/a:
wez ty sie jebnij czyms w glowe
Ty pajacu na gumce- złodziej, a złodziej to różnica. Są złodzieje z zasadami. Wiesz, że po śmierci Marszałka Piłsudskiego, główny herszt polskich złodziei wydał- na czas żałoby- "rozkaz" obejmujący cały kraj i wszystkich złodziei- zakaz kradzieży kieszonkowych, a podczas jej trwania nie zgłoszono ANI JEDNEJ?! Dobrych złodziei z zasadami jest już coraz mniej... Dawniej, jak Ci zrobili kieszeń, to portfel z dokumentami odsyłali pocztą- zapytaj starszych członków rodziny- najlepiej dziadków i wujków, którzy żyli w latach 40-tych, 50-tych i 60-tych, zapewne potwierdzą. Nie raz się zdarzało, że złodziej nie okradł osoby z ostatnich pieniędzy, gdy zorientował się, że u okradanego bieda ("aż piszczy")... Chuja wiesz, a się udzielasz. Poczytaj najpierw, porozmawiaj ze starszymi- wtedy będziesz mógł zabrać głos.
Na chuju nie motocyklu. Synek motorower to był.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów