Pokazał kobietom wyższość swojej rasy.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:44
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
🔥
Warszawskie skakanie
- teraz popularne
Pokazał kobietom wyższość swojej rasy.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Pewnie uwierzyły lewakom twierdzącym że kobiety są tak samo silne jak mężczyźni, a tu niespodzianka, nie są.
Szkoda, że ich mokebe z dindu nie zruchali na koniec.
Batman_ napisał/a:
Bardzo wam kurwa dobrze, hamerykańskie zjeby. Wchodźcie więcej w dupe tym czarnym odpadom, to będziecie mieli jeszcze lepiej. Nawarzyliscie sobie rzygowin, to teraz to pijcie.
Daj spokój murzynom w tym wypadku białorycerski zjebie bo na pierwszy rzut oka widać kto jest agresorem a kto się broni.
I przypomnij sobie kto najwięcej gardłuje o miłości do czarnych odpadów.
tato dobrze go nauczył napeirladać baby
niedługo w Polsce będą Julki dostawać wpierdal od czernichów na ulicy
Jedyny plus czarnych zę się nie pierdolą w tańcu, jak baba fika to w łeb dostaje a nie jak biali, z głupim uśmiechem dostają prosto w twarz i stoją upokorzeni...
I te zdziwienie WHATTA FAAK? bo jejku okazuje się że jak kobieta bije faceta to on ją traktuje jak faceta i jej oddaje XD
bercisko napisał/a:
Bambo dosyć długo je tylko odpychali a one twardo parły w łapami do przodu. I w końcu twardo po ryju dostały.
I te zdziwienie WHATTA FAAK? bo jejku okazuje się że jak kobieta bije faceta to on ją traktuje jak faceta i jej oddaje XD
Uwielbiam kiedy kobieta uderza faceta a on jej oddaje. Wtedy krzyczy WTF! Myślała, że nie odda?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów