Pokazał kobietom wyższość swojej rasy.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:44
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Pokazał kobietom wyższość swojej rasy.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Zapraszamy białych Amerykanów do Polski. Przywieźcie swoje miliony dolarów i wydajcie je tutaj, a w zamian dożyjecie spokojnej starości, wśród swoich białych braci.
Bardzo wam kurwa dobrze, hamerykańskie zjeby. Wchodźcie więcej w dupe tym czarnym odpadom, to będziecie mieli jeszcze lepiej. Nawarzyliscie sobie rzygowin, to teraz to pijcie.
Czego tam białe tępe buły w ogóle szukały, niech się ciesza że ich jeszcze nie zgwałcił bo to aż dziwne.
Niech więcej tępych białych kurew zadaje się z tymi pojebanymi małpami skaczącymi po głowach. Wcale mi ich nie szkoda, mógł im jeszcze zęby wyjebać i nosy połamać to by miały pamiątkę do końca życia ściery jedne. Ha tfu.
Pięknie szmaty wyłapały, zwierzęta bardziej szanuje od bab . Atu i zwierzęta biją baby
złapać i zastrzelić publicznie najlpiej a przedtem podpalic
Prawidłowo!!!!! Białe kurwy które dają dupy brudasom powinno się napierdalać regularnie!!!!!
„Pokazał kobietom wyższość swojej rasy.”
Na filmie widać, że kobieta atakuje Murzyna, który się cofa.
Skoro zaatakowała, to zrezygnowała z tradycyjnej ochrony dawanej kobietom.
Druga też. Chciały oklepu i go dostały.
Volenti non fit iniuria.
(ale jaja - ja za pełnym równouprawnieniem )
Na filmie widać, że kobieta atakuje Murzyna, który się cofa.
Skoro zaatakowała, to zrezygnowała z tradycyjnej ochrony dawanej kobietom.
Druga też. Chciały oklepu i go dostały.
Volenti non fit iniuria.
(ale jaja - ja za pełnym równouprawnieniem )
Przecież tutaj akurat czarny nie był agresorem. To pojebane kobiety uznały że mogą atakować faceta. Do tego bił z otwartej ręki . Facet ma prawo się bronić i tutaj murzyn zachował się poprawnie
jak oglądam taki filmik sam mam ochotę zajebać takiemu czarnuchowi i poskakać mu po głowie
Nie bronie smolucha ale same się szmaty prosiły o wpierdol
Krzysztof1988 napisał/a:
Przecież tutaj akurat czarny nie był agresorem. To pojebane kobiety uznały że mogą atakować faceta. Do tego bił z otwartej ręki . Facet ma prawo się bronić i tutaj murzyn zachował się poprawnie
Bambo dosyć długo je tylko odpychali a one twardo parły w łapami do przodu. I w końcu twardo po ryju dostały.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów