ArmiaKrajowa napisał/a:
Tagi sie wam niepodobaly , spoko.Ale widze ze komuna trwa w najlepsze, byl tu zartobliwy komentarz jakiegos uzytkownika ktory napisal ,,tagi jebac niemcow, kojarza sie niektorym z mauserem wiec pasowaly do tematu'' , z tego co widze komentarz polecial .
poleciał chyba od podobnego Tobie - nie rozumiesz kurwa, że właściwe tagi są po to, by ktoś się nie wpierdolił z filmem który już jest? Żeby uniknąć takich sytuacji filmy powinno się tagować w miarę precyzyjnie - nie wiem jak Ty, ale ja szukając na salolu filmu jak amerykański dziadek strzela z Mausera nie szukałbym tagów "Niemcy to chuje" czy "jebać Niemców" ... i wydaje mi się, że 99,9% użytkowników też nie, bo co to ma do smalca? DEAL WITH IT kurwa. Albo ciesz się, że jesteś tak wyjątkowy bo tak ograniczonych jest niewielu.
Co do samego filmu - ma dziadek cela - ale nie ma czemu się dziwić, tam tym się bawią duzi chłopcy. To u nas państwo chce narzucać wybór "zabawek" ... chłop strzela z broni wyprodukowanej w 1943r i używa amunicji wyprodukowanej w tym samym roku (stwierdza to w 9:35) - niemiaszki to jednak mają niezłą rękę do inżynierii ...