Filmik nie lamie regulaminu wiec nie rozumiem dlaczego zostal usuniety.Nie znalazlem po tagach, jest tu pierwszy raz.Wrzucam ponownie.
Filmik nie lamie regulaminu wiec nie rozumiem dlaczego zostal usuniety.Nie znalazlem po tagach, jest tu pierwszy raz.Wrzucam ponownie.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jak juz masz odpisywac to postaraj sie argumentowac to co piszesz a nie rzucac miesem jak jakis ogorek z gimbazjum.
I nie spinaj tak dupska bo ci w koncu peknie kozaczku.
czy Ty naprawdę jesteś jakiś ... ograniczony? TO wg mnie jest komentarzem obraźliwym skierowanym w moim kierunku.
@mr_9mm tak mialem tagi typu ,, szwaby, kurwy, jebac, komune,chwala wielkiej Polsce''.Miales dziadka w wermachcie czy jestes z antify ze cie tak zabolaly ?
TO obraża użytkownika mr_9mm - a może on sam jest członkiem Młodzieży Wszechpolskiej, a jego dziadek jest wyborcą Ligi Polskich Rodzin? Obraził byś go wtedy ...
Znajdz sobie laske, zacznij ruchac bo walac konia nie wyladujesz tak cisnienia jak na dziewczynie.
moja żona (od 8lat) i dwójka dzieci nawet nie chciałyby tego komentować ...
Jak juz masz odpisywac to postaraj sie argumentowac to co piszesz a nie rzucac miesem jak jakis ogorek z gimbazjum.
oho masz rację - a o to, czy jestem "ogórkiem z gimnazjum" muszę się zapytać kolegów na Kompanii. Swoją drogą - postaraj się, proszę, zachować nasz piękny, polski język w stanie takim, jakim chciałbyś go przekazać swoim dzieciom - używaj polskich znaków i zwracaj uwagę na interpunkcję bo naprawdę czyta się to ciężko jak zeszyt gimnazjalisty ...
Nie wiem czy ktoś patrzył na datę produkcji tego Mausa. To 1943 czyli końcówka wojny. Stan jak na polskie warunki glebowe magazyn. Wiem coś o tym.... Tylko trochę dziwi mnie to że obecne pestki słabo biją. Te wojenne podczas strzału obijają ramię a karabin kopie jak koń... Widocznie inny materiał. Pozdro dla tych co wiedzą o co biega.
amunicja, podobnie tak ten karabin (nie jak w tagach strzelba ... ) jest także z 1943 roku - mówi to podczas ładowania w 9:35. Amunicja niemiecka 7,92×57 mm Mauser biła troszeczkę mocniej niż analogiczna 7,62×54 mm R radziecka (np. w Mosinach). Dlatego też wielu niemieckich strzelców wyborowych w tamtych czasach używało zdobycznych karabinów radzieckich, bo przy podobnych parametrach na odległościach 300-600m (na takich odległościach wtedy działał strzelec wyborowy), Mosin był bardziej "przyjaznym" dla strzelca i nie powodował utraty celu w przyrządach optycznych przy strzale. Dodatkowo (aż do 1943r) radzieckie celowniki optyczne były wyższej jakości od niemieckich, których poza tym było jak na lekarstwo.
(Zaczerpnięte z wspomnień niemieckiego "snajpera" - Seppa Allenbergera)
JURIJ_77 Hahaha ale z ciebie cep.Odejdz od komputera, za bardzo zyjesz internetem.Nawet nie chce mi sie czytac twoich wypocin.Z ciekawosci wbilem na twoj profil i zobaczylem ze jestes jebanym napinaczem, kazdy twoj post to klotnia z innym uzytkownikiem.
A Jesli dla ciebie slowo,,kozaczek' to obelga to ja nie mam pytan Nie obrazilem cie tylko stwierdzilem fakty, jestes pierdolonym prowokatorem i napinaczem.I nawet mi nie odpisuj kolezko bo mam wyjebane na twoje wypociny.
JURIJ_77 Hahaha ale z ciebie cep.Odejdz od komputera, za bardzo zyjesz internetem.Nawet nie chce mi sie czytac twoich wypocin.Z ciekawosci wbilem na twoj profil i zobaczylem ze jestes jebanym napinaczem, kazdy twoj post to klotnia z innym uzytkownikiem.
A Jesli dla ciebie slowo,,kozaczek' to obelga to ja nie mam pytan Nie obrazilem cie tylko stwierdzilem fakty, jestes pierdolonym prowokatorem i napinaczem.I nawet mi nie odpisuj kolezko bo mam wyjebane na twoje wypociny.
odpisuję ... bo, jak stwierdziłeś, jestem napinaczem - a poza tym lubię wkurwiać takich jak ty ;] Dzięki temu nie zaśniesz w nocy a rano zapomnisz spakować do tornistra pracy domowej z Przyrody hehehe
i tradycyjne dla ciebie
Jesli 77 to twoj rocznik to wspolczuje ci, dorosly facet a zachowuje sie jak jakis pierdolony gimbus.Skoro tak lubisz spinac dupsko to szczekaj dalej, daj glos kundlu w takim razie,to rozkaz
@Schütze wsadz sobie w pizde to piwo, od szwaba i tak bym nie wzial
Ta ? W takim razie na chuj zachwycasz sie niemieckim karabinem hipokryto ?
JURIJ_77, ma w 100% rację, ale Ty jesteś tylko zakompleksionym Polaczkiem, a nie patriotą
JURIJ_77 Zona ci dupska nie nastawia ze nie masz nic innego do roboty gamoniu ?
Jesli 77 to twoj rocznik to wspolczuje ci, dorosly facet a zachowuje sie jak jakis pierdolony gimbus.Skoro tak lubisz spinac dupsko to szczekaj dalej, daj glos kundlu w takim razie,to rozkaz
bla bla bla ... dobry Boże, ty faktycznie jesteś niedorozwinięty.
Ta ? W takim razie na ch*j zachwycasz sie niemieckim karabinem hipokryto ?
Po to zeby glupi mial zagadke
Jurij_77 brawo, piszesz kolejnego posta zeby pospinac dupsko zza monitoru,ciekawe czy w realu tez jestes taki wygadany kozaczku :]
AJKS - domyslam sie ze jestes lewackim scierwem, bo polak na polaka by nie powiedzial,,polaczek'' tak mowia wlasnie lewaki.
Po za tym twoj nick to nazwa lewackiej kapeli : tnij.org/ajks1
czyzby to byl przypadek ?
AJKS - domyslam sie ze jestes lewackim scierwem, bo polak na polaka by nie powiedzial,,polaczek'' tak mowia wlasnie lewaki.
Po za tym twoj nick to nazwa lewackiej kapeli : tnij.org/ajks1
czyzby to byl przypadek ?
AJKS Dobrze powiedzial, nazywajac ciebie polakiem automatycznie obraza sie wszystkich polakow, a ty zaliczasz sie do "Polactwa"
zakompleksiony szczylu.
AJKS Dobrze powiedzial, nazywajac ciebie polakiem automatycznie obraza sie wszystkich polakow, a ty zaliczasz sie do "Polactwa"
zakompleksiony szczylu.
Hahaha zakompleksiony bo.. ? Uzasadnij to co piszesz blaznie, bo jak narazie to sie osmieszasz twoimi marnymi prowokacyjnymi postami idioto.Dawno nie mialem takiej beki z internetowych napinaczy.
Tak swoja droga ty durniu, po co sie wypowiadasz za ajks ? koleczko wzajemnej adoracji buehehe
Hahaha zakompleksiony bo.. ? Uzasadnij to co piszesz blaznie, bo jak narazie to sie osmieszasz twoimi marnymi prowokacyjnymi postami idioto.Dawno nie mialem takiej beki z internetowych napinaczy.
Tak swoja droga ty durniu, po co sie wypowiadasz za ajks ? koleczko wzajemnej adoracji buehehe
Uzasadnic ? Spojrz na swoje posty kretynie.
Uzasadnic ? Spojrz na swoje posty kretynie.
Widzisz smieciu, nie potrafisz uzasadnic tego co piszesz.
Rownie dobrze moge napisac to samo tobie ,,spojrz na twoje posty i zobacz jakim jestes idiota'' prowokatorze
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów