Pierdolę, jem dalej.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
No, co. Zapłacił za obiad/kolację, to ma uciekać, chować się po kontach jak żarełko stygnie. Mucha może nasrać...trzeba jeść póki ciepłe.
Jedzenia mu nie zabiorą, a w kieszeniach może ma parę peso czy ichniejszych tam groszy.
Jedzenia mu nie zabiorą, a w kieszeniach może ma parę peso czy ichniejszych tam groszy.
Napadziści pewnie stwierdzili że dziadek ma telefon z dzwonkami polifonicznymi i go olali.
Musiało być zajebiście dobre to jedzenie , bo nie ma innego wytłumaczenia. Ciekawe co zamówił
Silverface napisał/a:
No, co. Zapłacił za obiad/kolację, to ma uciekać, chować się po kontach jak żarełko stygnie. Mucha może nasrać...trzeba jeść póki ciepłe.
Ja pierdole, na kontach to co najwyżej mógł ukryć swoje pieniądze.
Dziadek ma jaja albo niezłe plecy bo nawet nie podeszli do niego ..... Albo ma farta
gościu suróweczke wpierdala "oho znowu napad, już trzeci w tym tygodniu, a to dopiero poniedziałek"
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów